آموزش سئو سایت حرفه ای صفر تا 100 به صورت رایگان

آموزش سئو سایت حرفه ای رایگان

آموزش سئو سایت از 0 تا 100 به صورت کاملا رایگان در مجموعه سئو موشک به علاقه مندان سئو آموزش داده میشود. با مطالعه این آموزش سئو میتوانید سئوی سایت را به صورت حرفه ای یاد بگیرید و وب سایت خود را مطابق با قوانین و الگوریتم های گوگل سئو و بهینه سازی کنید تا به رتبه های برتر گوگل برسید.

این آموزش سئو سایت به صورت جامع و حرفه ای، چکیده ای از اقدامات و استراتژی هایی است که برای رسیدن به صفحات برتر گوگل باید یاد بگیرید و بصورت عملی انجام دهید. با کمک این آموزش سئو میتوانید به راحتی کسب و کار سنتی خود را رونق ببخشید و مشتریان زیادی را با خدمات خود آشنا کنید. با یادگیری آموزش سئو سایت رایگان میتوانید، کاربران و موتورهای جستجو را مشتاق به بازدید از سایت خود کنید، که این اقدام عامل مهمی برای رونق و پیشرفت کسب و کارتان است.

در واقع امروزه هر نوع بیزینسی برای رسیدن به درآمد بالا و دیده شدن در بین رقبا، نیاز به تبلیغات دارد، تا بتواند کسب و کار و خدمات خود را گسترش دهد و به مشتریان زیادی در سرتاسر کشور معرفی کند. سئو کردن سایت یکی از بهترین و ارزان ترین روش های تبلیغاتی در کل جهان است که ماندگاری بسیار بالایی نسبت به سایر تبلیغات دارد.

 با آموزش سئو حرفه ای میتوانید محصولات، خدمات، حرفه و کسب و کار خود را به رتبه های برتر موتورهای جستجوگر برسانید و با تبلیغاتی که انجام میدهید به بیشترین درآمد برسید. همچنین سئو یکی از 3 شغل پردرآمد دنیای دیجیتال مارکتینگ است که با یادگیری آن میتوانید برای دیگر کارفرمایان به صورت حضوری یا دورکاری خدمات سئو سایت انجام دهید و درآمد خوبی داشته باشید. پس تا آخر این ٖآموزش سئو سایت حرفه ای با ما همراه باشید.

سئو چیست؟

به مجموعه ای از روش ها، تاکتیک ها و استراتژی هایی که طبق قوانین گوگل طراحی و پیاده سازی میشود سئو میگویند، به عبارتی میتوان گفت سئو یعنی بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جستجوگر مخصوصا گوگل است که بیش از 98% مردم ایران از آن برای جستجو در اینترنت استفاده میکنند. اقداماتی که ما انجام میدهیم باید مطابق با خواسته های گوگل باشد تا بتوانیم به رتبه های برتر دست پیدا کنیم. پیشنهاد ما این است که به مقاله سئو چیست مراجعه کنید تا بصورت دقیق و واضح با سئو آشنا شوید.

اهمیت آموزش سئو سایت

آموزش سئو حرفه ای

اگر شما سایت دارید و در نتایج اولیه گوگل نیست در واقع کسب و کار شما برای مردم و کاربران نامرئی و غیر قابل رویت است، و در واقع هیچ درآمدی برای شما نخواهد داشت. با آموزش سئو حرفه ای میتوانید خودتان دست به کار شوید و با انجام دادن تمام نکات سئو، وب سایت خود را به لینک های برتر گوگل برسانید.

اکثر کسب کارها فکر میکنند که اگر سئو سایت خود را به یک شرکتی بسپارند کار تمام است در صورتی که این گونه نیست. سئو کردن یک سایت اصول، قائده و قوانین خاص خودش را دارد که برای رسیدن به نتیجه مطلوب، باید آن ها را طبق خواسته های گوگل به روش سئو کلاه سفید پیاده سازی کنید تا جایگاه شما ماندگاری بالایی داشته باشد.

هنگامی که بر روی سایت تکنیک های غیر اصولی یعنی سئوی منفی (کلاه سیاه) پیاده سازی شود، میتواند برای سایت شما بسیار خطرناک باشد و باعث شود که نمره منفی از طرف گوگل دریافت کنید. که در نتیجه برای جبران کردن آن چند ماه باید زمان بگذارید و در بعضی مواقع هم باعث حذف صفحات وب سایت شما از نتایج گوگل میشود.

چرا صاحبان کسب‌ و کارها بهتر است آموزش سئو را یاد بگیرند؟

هنگامی که صاحبان کسب و کارها با استراتژی ها، روش ها و تاکتیک های قانونی الگوریتم های گوگل آشنایی داشته باشند، بهتر میتواند برای پیشرفت کسب و کار خود برنامه ریزی کنند و همچنین راحت تر با مخاطبان و مشتریان خود تعامل داشته باشند. بنابراین با شرکت در دوره های آموزش سئو سایت میتوانید بیزینس خود را بهتر مدیریت کنید و از رقبای خود سبقت بگیرید.

 یکی از مهمترین معیارهای گوگل برای رتبه بندی سایت ها، برطرف کردن نیاز کاربران و رضایتمندی آن ها می باشد و تا وقتی که بتوانید نیاز کاربران را برطرف کنید در نتایج برتر باقی خواهید ماند. در واقع میتوان گفت هیچ کس به اندازه خود شخص برای کسب و کار خود دل نمیسوزاند و از جان مایع نمیگذارد. شما با آگاهی که از بیزینس خود دارید بهتر میتوانید نیاز کاربران را شناسایی و برطرف کنید.

البته لازم به ذکر است که یادگیری آموزش سئوی سایت، کار بسیار تخصصی و حرفه ای میباشد، که یادگیری اصولی آن نیازمند حوصله، تمرین و پشتکار بسیار بالایی است.

مزایای آموزش سئو سایت و یادگیری آن چیست؟

آموزش سئو سایت حرفه ای

آموزش سئو سایت حرفه ای و یادگیری آن میتواند فوائد زیادی داشته باشد که ما به مهمترین آنها در این مقاله آموزش سئو رایگان اشاره میکنیم:

  • دسترسی و دستیابی مخاطبان به بیزینس شما در سریع ترین زمان ممکن
  • کسب و کار شما در نزدیک ترین مکان و جایگاه ممکن به صورت 24 ساعته در دسترس کاربر قرار دارد.
  • با رسیدن به رتبه های برتر گوگل درآمد کسب و کار شما متحول خواهد شد.
  • کسب و کار، خدمات و محصولات شما شانس بیشتری را در سطح کشور برای دیده شدن خواهد داشت.
  • افراد و مخاطبان زیادی با محصولات و خدمات شما آشنا خواهند شد.
  • باعث برندینگ و شناخته شدن یک کسب و کار در سطح کشور میشود.
  • در حوزه کاری خود میتوانید از رقبا پیشی بگیرید و درآمد خود را چندین برابر کنید.
  • با سئو کردن سایت، محصولات و خدمات شما دیگر مربوط به یک منطقه یا یک شهر خاص نیست، بلکه در سطح وسیعی از کشور بیزینس شما پیشرفت خواهد کرد.
سئو کردن سایت مزایایی بسیار زیادی دارد و بدون تردید در چند سال آینده کمتر کسب و کاری پیدا میشود که از آن بی اطلاع باشد. پس اگر شما هم هنوز فعالیت خود را در اینترنت شروع نکرده اید، عجله کنید تا از رقبای خود جا نمانید.

هدف کاربر از سرچ در گوگل

امروزه اکثر کاربران برای برطرف کردن خواسته ها و نیاز خودشان به موتورهای جستجو رجوع میکنند. مخاطبان با جستجو کردن کلمه کلیدی مد نظر خود در گوگل دنبال رسیدن به اهدافشان هستند.

بدین ترتیب هر وبسایتی محتوای با کیفیت و ارزشمند داشته باشد و سئو سایت آن طبق قوانین گوگل پیاده سازی شده باشد، نزد گوگل قابل اعتماد بوده و باعث میشود که در نتایج اولیه خود به مخاطبان نمایش دهد. در نهایت کاربران با کلیک بر روی این لینک ها وارد سایت شده و نیاز خود را برطرف میکنند.

با یادگیری آموزش سئو به صورت اصولی و حرفه ای میتوانید مخاطبان هدفمند خود را شناسایی کنید و آنها را به سمت سایت خود سوق دهید.

موتورهای جستجوگر چگونه کار میکنند؟

موتورهای جستجو، ابزارهایی هستند که به کمک الگوریتم‌ ها و پردازش داده‌ های بزرگ، به کاربران کمک می‌کنند تا اطلاعات مورد نیاز خود را در فضای اینترنت پیدا کنند. موتورهای جستجوگر معروف مانند: گوگل، بینگ، یاهو و غیره این امکان را فراهم میسازد که اطلاعات مرتبط با عبارات جستجو شده توسط کاربران در نتایج نمایش داده شود.

مراحل کار کردن موتورهای جستجوگر

1- خزنده های گوگل یا پیمایش (Crawler):

یک برنامه کامپیوتری به نام ربات گوگل (خزنده) یا کراولر به طور خودکار و برنامه ریزی شده، وب‌ سایت‌ ها و صفحات وب را در سراسر اینترنت پیمایش می‌کند. این ربات‌ ها با دنبال کردن لینک ها، اطلاعات صفحات که به شکل، متن، تصاویر و سایر محتواها هستند را جمع‌ آوری می‌کنند.

2- نمایه سازی یا ایندکس (Indexing):

در این مرحله، اطلاعات جمع‌ آوری‌ شده توسط خزنده موتور جستجوگر به یک پایگاه داده مخصوص منتقل می‌شود. این پایگاه داده اطلاعاتی از هر صفحه وب شامل کلمات کلیدی، متن، لینک‌ ها و مشخصات فنی را شامل می‌شود. نمایه سازی باعث تسریع در فرآیند جستجو و نمایش نتایج می‌شود.

2- جستجو و انطباق

کاربر با وارد کردن کلمات کلیدی یا عبارت جستجوی خود، باعث میشود موتور جستجوگر از پایگاه داده خود استفاده کند تا صفحاتی که اطلاعات مرتبط با جستجوی کاربر دارند را پیدا و نمایش دهد. اینجاست که الگوریتم‌ های مختلف موتور جستجوگر به کار گرفته میشود تا نتایج مرتبط و با ارزش برای کاربران نمایش داده شود.

سئو چگونه کار میکند؟

سئو یا بهینه‌ سازی موتورهای جستجو (Search Engine Optimization) یک استراتژی دیجیتال است که هدف آن بهبود موقعیت صفحات وب و محتوای آنها برای نمایش در نتایج موتورهای جستجوگر (مانند گوگل) است. هدف اصلی سئو، افزایش دسترسی وب‌ سایت به مخاطبان مورد هدف و بهبود رتبه در نتایج موتورهای جستجوگر است.

سئو یک فرآیند پیچیده و مداوم است و نیازمند تحلیل، به‌روزرسانی مداوم و تلاش‌های پیوسته و صبر زیاد است. در واقع گوگل با استفاده از الگوریتم های خود سایت ها را رتبه بندی میکند و هر وب سایتی که بهتر آن ها را پیاده سازی کند در نتایج برتر بالاتر از رقبا قرار میگیرد. شما با شرکت در دوره های آموزش سئو حرفه ای و همچنین مطالعه مقاله های آموزش سئو سایت رایگان سئو موشک و با تمرین های مکرر میتوانید به تمام این نکات و الگوریتم های گوگل تسلط کامل داشته باشید. در ادامه آموزش سئو سایت رایگان به توضیح انواع الگوریتم های گوگل خواهیم پرداخت.

انواع الگوریتم های گوگل

انواع الگوریتم های گوگل

گوگل برای نمایش دادن نتایج خود با توجه به جستجوی عبارات کلیدی مد نظر کاربر و اهداف آنها سعی میکند نزدیکترین نتایج را به مخاطبان نمایش دهد. برای انجام این کار الگوریتم های مختلفی را پیاده سازی کرده است که هر کدام وظیفه خاصی را دنبال میکنند.

این الگوریتم ها مدام در حال بروزرسانی هستند تا بتوانند بهترین نتیجه را به کاربران نمایش دهند. به نوعی میتوان گفت الگوریتم ها جایگاه سایت شما را در نتایج گوگل مشخص میکنند. برای آگاهی کلی از الگوریتم های گوگل و نکات آنها در این مقاله آموزش سئو سایت رایگان به مهمترین و تاثیر گذارترین آنها میپردازیم.

الگوریتم پنگوئن (Penguin)

الگوریتم پنگوئن

اصل و اساس الگوریتم پنگوئن بر روی لینک های ایجاد شده برای یک وب سایت است. این الگوریتم لینک های دریافتی یک سایت را بررسی میکند و اگر به صورت اصولی و قانونی باشد، رتبه سایت را افزایش میدهد و اگر لینک های دریافتی غیر مجاز باشند، سایت خاطی را جریمه میکند. وظیفه اصلی این الگوریتم شامل:

  1. شناسایی لینک های اسپم
  2. شناسایی تبادل لینک های بیش از حد
  3. تشخیص لینک های خریداری شده
  4. استفاده بیش از حد از عبارات کلیدی
  5. بررسی میزان اشتراک گذاری و مشارکت در شبکه های اجتماعی
  6. قوانین کپی رایت
  7. تغییر مسیرهای فریب کارانه (مثل ریدایرکت های گول زننده، فروش یا خرید پاپ آپ )
  8. شناسایی متن یا لینک های پنهانی
  9. ارسال پرسجوهای خودکار به گوگل
به این نکته توجه داشته باشید که بک لینک های بی ارزش و مخرب میتواند تاثیر منفی در جایگاه و رتبه صفحات وبسایت شما بگذارد که در آموزش سئو حرفه ای با آنها آشنا خواهید شد.

الگوریتم پاندا (Panda)

الگوریتم پاندا

اصل و اساس الگوریتم پاندا بر روی محتوای وب سایت ها است و بر محتوا نظارت میکند. این الگوریتم محتواهایی را که باکیفیت و ارزشمند باشند در نتایج برتر گوگل نمایش میدهد و محتوای بی ارزش و تکراری را از نتایج حذف میکند. وظایت الگوریتم پاندا شامل:

  • شناسایی محتوای نامناسب، بی کیفیت و کپی
  • نمایش محتوای باکیفیت و ارزشمند با توجه به عبارات جستجو شده توسط کاربران
  • بررسی قالب دست اول و غیر کپی
  • بررسی مطالب و مقاله های جدید و تولیدی توسط صاحبان کسب و کارها
  • شناسایی تبلیغات بیش از حد که باعث نارضایتی کاربران میشود.
  • بررسی کردن متاتگ ها در صفحات وب سایت
  • لینک های شکسته سایت ها را شناسایی میکند.
  • مدت زمان ماندگاری کاربران در سایت را بررسی میکند.
  • بررسی مشکلات فنی سایت ها
  • شناسایی قالب های محتوایی آماده و تکراری
  • تشخیص سایت های مرجع
  • توضیحات نیمه کاره (مقاله های نیمه تمام)
  • قابلیت خواندن توسط مخاطب

الگوریتم مرغ مگس خوار (Hummingbird)

الگوریتم مرغ مگس خوار

قبل از آمدن این الگوریتم سایت هایی که از کلمات کلیدی تکراری استفاده میکردند در نتایج برتر گوگل جایگاه خوبی داشتند. در نتیجه کیفیت مقاله های منتشر شده بسیار کم بود و باعث نارضایتی کاربران میشد. به همین دلیل گوگل الگوریتم مرغ مگس خوار را منتشر کرد. با روی کار آمدن الگوریتم مرغ مگس خوار وبسایت هایی که بیش از حد از کلمات کلیدی استفاده میکنند جریمه خواهند شد. و در مقابل سایت هایی که دارای محتوای باکیفیت و کاربرپسند هستند، جایگاه خوبی به آنها تعلق میگیرد.

 قبل از این الگوریتم وقتی کاربران یک کلمه کلیدی را جستجو میکردند با نتایج اشتباهی و غیر مرتبط روبرو میشدند، که نارضایتی آنها را به همراه داشت. این الگوریتم عبارات جستجو شده را تجزیه و تحلیل میکند و بهترین نتیجه را به کاربران نمایش میدهد و همچنین برای سایت هایی که بجای تکرار کلمات کلیدی از عبارات مترادف و مشابه استفاده میکنند امتیازات خوبی در نظر میگیرد.

الگوریتم پیج لایوت (Page Layout)

الگوریتمی که بر اساس نظرات مخاطبان ساخته شده است. مهمترین هدف این الگوریتم:

  1. جریمه سایت هایی که تبلیغات پاپ آپ استفاده میکنند.
  2. جریمه کردن تبلیغات بین پست ها
  3. جریمه تبلیغات فلش
  4. جریمه کردن عکس های با حجم زیاد در تبلیغات

الگوریتم کبوتر یا سئو محلی (Pigeon)

الگوریتم کبوتر یا سئو محلی

الگوریتم کبوتر بر روی وب سایت های محلی تمرکز دارد و با توجه به لوکیشن و موقعیت جغرافیایی کاربران نزدیک ترین نتیجه را به آنها نمایش میدهد. با رعایت نکات و ترفندهای الگوریتم کبوتر میتوانید در کم ترین زمان ممکن در یک منطقه یا محله خاصی به رتبه های برتر گوگل دست پیدا کنید. برخی از نکات مهم سئو محلی مانند:

  • ثبت آدرس سایت در گوگل مپ
  • نوشتن اطلاعات تماس و آدرس کسب و کار خود در سایت
  • قرار دادن نقشه گوگل مپ در وبسایت
  • تگ کردن موقعیت مکانی کسب و کار در گوگل مپ
  • ایجاد یک صفحه جدید برای هر نمایندگی و نوشتن آدرس آنها
  • درخواست نظر خواهی از مخاطبان و مشتریان خود در گوگل مپ

الگوریتم زبرا یا گورخر (Zebra)

الگوریتم زبرا یا گورخر

الگوریتم گورخر مخصوص کسب و کارهای فروشگاهی است و سایت هایی که از کیفیت پایینی برخوردار باشند را از نتایج موتورهای جستجوگر حذف میکند. 

برخی از نکات مهم آن شامل:

  1. واکنش گرا یا ریسپانسیو بودن سایت برای نمایش در دستگاه های مختلف به ویژه تلفن همراه
  2. داشتن بارکد برای همه محصولات (کد منحصر به فرد)
  3. استفاده کردن از کوپن های تخفیف
  4. داشتن بخش مقایسه کالاها در وبسایت فروشگاهی
  5. کم کردن مراحل خرید
  6. داشتن قیمت برای همه محصولات حتی در صورت موجود نبودن کالا
  7. داشتن آدرس معتبر در وب سایت برای جلب اعتماد مشتری
  8. قرار دادن بخش ضمانت و قوانین در سایت

الگوریتم رنک برین (RankBrain)

الگوریتم رنک برین

الگوریتم رنک برین هوشمندانه ترین و جدید ترین الگوریتمی است که بر پایه هوش مصنوعی رونمایی شده است. وقتی کاربران یک کلمه کلیدی را در موتورهای جستجو سرچ میکنند، الگوریتم رنک برین با توجه به مفهوم کلمه کلیدی بهترین و نزدیک ترین نتیجه را به آنها نمایش میدهد. وظیفه اصلی این الگوریتم درک، تفسیر و مفهوم کلمات جستجو شده توسط کاربران است تا دقیق ترین نتیجه را برای رضایت بیشتر کاربران نمایش دهد.

الگوریتم برت (BERT)

الگوریتم برت به عنوان معجزه هوش مصنوعی در سئو شناخته میشود و یکی از زیر شاخه های الگوریتم رنک برین است. هدف کلی الگوریتم برت درک بهتر زبان انسان ها با دقت بیشتر در تحلیل کلمات جستجو شده برای نمایش دادن نتایج نزدیکتر به اهداف جستجوی کاربران است.

تا این جای آموزش سئو امیدواریم که خسته نشده باشید و به خوبی الگوریتم ها را درک کرده باشید. در ادامه آموزش سئو رایگان به انواع روش های سئو میپردازیم.

آموزش انواع روش های سئو سایت

برای سئو کردن یک سایت از 3 روش سئو کلاه سفید، کلاه خاکستری و سئوی کلاه سیاه میتوانید استفاده کنید. هر کدام از این روش ها مزایا و معایب خاص خود را دارند که در ادامه به آنها میپردازیم.

انواع روش های سئو

1- سئو کلاه سفید (White hat SEO)

به مجموعه ای از روش ها و تاکتیک هایی که طبق قوانین و الگوریتم های گوگل پیاده سازی میشود سئو کلاه سفید میگویند. در این روش از چهار چوب خواسته های گوگل خارج نمیشویم و هیچ وقت قصد فریب دادن گوگل را نخواهیم داشت. با روش سئو کلاه سفید به هیچ عنوان از طرف موتورهای جستجوگر جریمه نخواهید شد.

انجام سئو کلاه سفید زمان زیادی را میطلبد تا بتوان به نتایج برتر گوگل رسید، ولی در صورت رسیدن به نتایج برتر، جایگاه سایت ماندگاری بسیار بالایی دارد و به راحتی رتبه های سایت نزولی نخواهد شد.

2- سئو کلاه خاکستری (Gray Hat SEO)

روش سئو کلاه خاکستری مرز بین سئو منفی (کلاه سیاه) و سئو مثبت (کلاه سفید) است. در بعضی مواقع تکنیک هایی انجام میدهیم که شاید از دید گوگل مخفی بماند، ولی در مدت زمان طولانی اگر موتورهای جستجو متوجه این تاکتیک ها شوند، باعث جریمه شدن سایت ما خواهد شد.

برای استفاده از این روش باید به تمام ترفندها و تکنیک های سئو کلاه خاکستری آشنا باشید تا آتو دست گوگل ندهید. در لینک سازی خارجی چند گرهی و تقویت بک لینک ها و رپورتاژها میتوان از روش سئو کلاه خاکستری استفاده کرد.

3- سئو کلاه سیاه (black hat seo )

هنگامی که سئو سایت خود را طبق قوانین و خواسته های گوگل انجام نمیدهیم و قصد ما فریب دادن و دور زدن قوانین گوگل است، سئو کلاه سیاه اتفاق می افتد. در سئو کلاه سیاه گوگل دیر یا زود متوجه اقدامات ما خواهد شد و در نتیجه سایت را جریمه خواهد کرد.

با روش سئو کلاه سیاه میتوان در مدت زمان کمی به نتایج برتر گوگل رسید، ولی جایگاه سایت ماندگاری کمتری خواهد داشت. استفاده مکرر از این روش باعث میشود، دید گوگل نسبت به سایت منفی شود و حتی در بعضی موارد سایت را از نتایج خود به طور کامل حذف کند.

برخی از اقداماتی که سئو کلاه سیاه تشخیص داده میشود:

  • لینک سازی در مزرعه لینک ها
  • نفوذ هکرها
  • محتوای کپی در سایت خود
  • کپی محتوا از سایت دیگران
  • فعالیت مخرب در شبکه های اجتماعی
  • پایین بودن سرعت سایت
  • کلیه پنهان کاری ها در وبسایت
  • لینک سازی های مخرب و اشتباه

با توجه به توضیحاتی که درباره انواع روش های سئو بیان کردیم، به طور کلی میتوان گفت اگر میخواهید یک سایت همیشگی با ماندگاری بالا داشته باشید، از روش سئو کلاه سفید استفاده کنید، شاید زمان بیشتری برای رسیدن به رتبه های برتر نیاز داشته باشد، ولی به هیچ عنوان جریمه نخواهید شد. در مقابل توصیه میکنیم از روش سئو کلاه سیاه به هیچ عنوان استفاده نکنید، چرا که در صورت تشخیص تکنیک های غیر مجاز توسط الگوریتم های گوگل، ممکن است سایت شما گرفتار پنالتی گوگل شود.

توجه: شما برای تبدیل شدن به یک سئوکار حرفه ای باید توانایی انجام این سه اصل را داشته باشید:

  1. تحلیل
  2. آنالیر
  3. اجرا

اگر شما توانایی تحلیل و آنالیز سایت ها را داشته باشید و به خوبی بتوانید آنها را اجرا کنید، بدون شک به یک سئوکار حرفه ای تبدیل خواهید شد.

نقشه راه سئو چیست؟

در دوره آموزش سئو سایت حرفه ای، یادگیری نقشه راه سئو یکی از مهمترین مراحلی است که میتوانید استراتژی ها و اهداف خود را با توجه به کلمات کلیدی که مد نظرتان هست، پیاده سازی کنید.

با برنامه ریزی و چیدن استراتژی نقشه سئو برای سایت خود، میتوانید اهداف و مسیر راه خود را مشخص کنید و برای رسیدن به موفقیت و پیشرفت گام بزرگی بردارید.

فاکتورها و معیارهای گوگل برای رتبه بندی سایتها

فاکتورهای رتبه بندی گوگل

گوگل برای رتبه بندی سایت ها بیش از 200 فاکتور را در نظر میگیرد، که ما به مهمترین آن ها در این آموزش سئو وب سایت اشاره خواهیم کرد.

  • سرعت بالای سایت
  • داشتن محتوای کاربر پسند و ارگانیک
  • بروزرسانی و آپدیت محتوای تولید شده
  • ریسپانسیو بودن سایت برای گوشی های موبایل
  • کاربر پسند و جذاب بودن سایت
  • بک لینک های ورودی و خروجی
  • قدمت بالای دامنه و سابقه آن
  • استفاده از تصاویر و ویدیوها
  • بهینه سازی سورس سایت
  • استفاده صحیح از متا تگ ها
  • میزان تعامل کاربران
  • زیر ساخت های فنی سایت

انواع سئو سایت

مفهوم و معنی سئو یعنی چه؟ سئو یعنی بهبود و بهینه سازی سایت، مطابق با قوانین موتورهای جستجوگر (گوگل) برای رسیدن به صفحات برتر و لینک های ممتاز گوگل می باشد.

در واقع به مجموعه کارهایی را که بعضی مواقع باید انجام دهیم و گاهی نباید انجام دهیم تا به نتایج برتر گوگل برسیم. در این مقاله آموزش سئو رایگان سئو موشک سعی کرده ایم نکات ریز و درشت که لازم است یاد بگیرید و به نتایج برتر گوگل برسید آموزش دهیم. 

آموزش سئو سایت در اصل به سه قسمت سئو داخلی (on page seo) ، سئو خارجی (Off page seo) و سئو تکنیکال(Technical seo) تقسیم میشود.

آموزش انواع سئو

اهمیت بخش های مختلف سئو

  1. تولید محتوا و سئو آن 30%
  2. ساخت و تحلیل بک لینک ها 30%
  3. بهینه سازی و بهبود سورس سایت 10%
  4. سرچ کنسول و سایر اقدامات 30%

سئو تکنیکال (Technical SEO)

آموزش سئو تکنیکال

سئو تکنیکال یکی از بخش های مهم سئو سایت است و به خزنده های گوگل و موتورهای جستجوگر کمک میکند تا راحت تر به صفحات مختلف سایت دسترسی داشته باشند و سریعتر آنها را بخزند و ایندکس کنند. در واقع سئو فنی مربوط به زیر ساخت های فنی، برنامه نویسی و طراحی سایت است که با بهینه سازی آنها میتوان سریعتر به نتایج برتر گوگل رسید.

در بعضی مواقع ممکن است محتوای خوب و با کیفیت تولید کرده باشید و سئو داخلی و خارجی آن را هم طبق قوانین گوگل انجام داده باشید، ولی به رتبه های برتر گوگل دست پیدا نکنید. علت آن میتواند بخاطر اجرا نکردن اصولی نکات سئو تکنیکال باشد. سئو تکنیکال در اصل تکمیل کننده و مکمل سئو داخلی و خارجی است و میتواند در بهبود و سرعت یک وبسایت نقش بسیار با ارزشی ایفا کند.

سئو تکنیکال یکی از بخش های مهم آموزش سئو حرفه ای رایگان است و با یادگیری آن میتوانید سایت خود را سریعتر به نتایج برتر گوگل برسانید. برخی از اقدامات مهمی که مربوط به سئو تکنیکال سایت میباشد شامل:

۱- افزایش سرعت سایت

سرعت بالای یک سایت یکی از مهمترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل است. کاربران هنگام باز کردن چند سایت در مرورگر خود هر سایتی که زودتر لود شود، وارد آن سایت میشوند و نیاز خود را برطرف میکنند. اگر سایتی سرعت لود پایینی داشته باشد، باعث افزایش نرخ پرش کاربران (بانس ریت) خواهد شد، که در نتیجه تاثیر منفی در سئو سایت دارد.

۲- بهینه سازی و بهبود کدهای وبسایت

برنامه نویسی و نوشتن کدهای یک وبسایت و بهینه کردن آنها یکی از مهمترین قسمت هایی است که در رتبه گرفتن یک سایت تاثیر فوق العاده ای دارد. بهینه کردن و حذف کدهای اظافی باعث مدیریت بودجه خزش سایت شده و ربات های گوگل در سریع ترین زمان ممکن به راحتی میتوانند وبسایت شما را رصد کنند.

۳- فشرده سازی فایل های CSS و JS

هر وبسایتی ممکن است شامل تعداد زیادی از فایل های جاوا اسکریبت و Css باشد، که باعث کند شدن سایت میشود و تاثیر بسیار بدی در تجربه کاربری میگذارد. برای بهبود و بالا بردن سرعت یک سایت یکی از اقدامات مهم، فشرده سازی فایل های css و js میباشد که باعث بارگیری و لود شدن سریع یک وبسایت میشود.

۴- بهبود و بهینه سازی فایل robots.txt

با استفاده از فایل Robots.txt میتوانیم به ربات ها و خرنده های گوگل صفحات ارزشمند و صفحات بی ارزش را مشخص کنیم و پیشنهاد دهیم که چه صفحاتی را ایندکس کنند و چه صفحاتی را ایندکس نکنند.

از این طریق میتوانیم بودجه خزش سایت خود را مدیریت کنیم تا ربات های گوگل بهتر بتوانند اطلاعات و محتوای یک سایت را تجزیه و تحلیل کنند. با این اقدام صفحات و اطلاعات مهم سایت سریع تر در اختیار خزنده های گوگل قرار میگیرند و راحت تر میتوانیم در نتایج موتورهای جستجوگر وبسایت خود را به کاربران نمایش دهیم.

۵- ساخت نقشه سایت مپ (sitemap)

ساخت نقشه سایت مپ یکی از بهترین و سریعترین روش ها برای ایندکس کردن صفحات مختلف یک وبسایت است. نقشه Sitemap شامل کلیه URLهای (آدرس) صفحات یک وب سایت است که درون یک صفحه با آدرس مشخص قرار داده میشود. با ایجاد و قرار دادن آدرس نقشه سایت مپ در سرچ کنسول میتوان به سریع تر ایندکس شدن صفحات یک سایت کمک شایانی کرد.

با ایجاد نقشه سایت خزنده های گوگل به راحتی به urlها دسترسی پیدا میکنند و حتی صفحاتی که لینک داخلی هم نداشته باشند شناسایی کرده و آنها را ایندکس میکنند. شما با خواندن مقاله آموزش ساخت نقشه سایت به راحتی میتوانید آن را یاد بگیرید و ایجاد کنید تا سرعت ایندکس شدن صفحات سایت خود را افزایش دهید.

۶- ریسپانسیو یا واکنش گرا بودن سایت

امروزه اکثر کاربران برای برطرف کردن خواسته های خود از دستگاه ها و نمایشگرهای مختلفی چون لبتاب، کامپیوتر، تبلت، موبایل و غیره استفاده میکنند. بنابراین سایت باید به گونه ای طراحی شود که در نمایشگرهای مختلف مخصوصا در گوشی های موبایل بدون هیچ به هم ریختگی نمایش داده شود تا باعث اذیت کاربران نشود.

ریسپانسیو بودن یک سایت نقش بسیار مهمی در افزایش تجربه کاربری و همچنین ماندگاری بالای مخاطبان در یک وبسایت دارد. به همین دلیل واکنش گرا بودن سایت یکی از فاکتورهای مهم گوگل است و در رتبه بندی سایت تاثیر فوق العاده ای دارد.

سئو داخلی (on-page-seo)

به مجموعه ای از تکنیک ها، استراتژی ها و فعالیت هایی که داخل سایت انجام میشود تا بتوانید به رتبه های برتر گوگل دست پیدا کنید، سئو داخلی میگویند. 

به اقداماتی مانند: تولید محتوا، عکس، ویدیو، صوت، استفاده از متا تگ ها، متا عنوان، اسکیما کد ها، سئو تکنیکال، لینک سازی داخلی و کلیه کارهایی که درون سایت انجام میشود، سئو داخلی میگویند.
تولید و سئو محتوا یکی از بخش های مهم آموزش سئو سایت است که با یادگیری و انجام اصولی آن در واقع شما 30% از راه را رفته اید.

آموزش سئو داخلی

تولید محتوا چیست؟

تولید محتوا در واقع پایه های اساسی یک سایت است. با تولید محتوای یونیک و کاربر پسند میتوان اعتماد کاربران را به سمت کسب و کار خود افزایش داد و نرخ کلیک و بازدید سایت را بهبود بخشید. در واقع با تولید محتوای جذاب و مفید میتوان به عنوان یک سایت مرجع شناخته شد و در برندینگ سایت هم تاثیر فوق العاده ای دارد.

فرایند تولید محتوا شامل چند مرحله است که در ادامه مقاله آموزش سئو وبسایت به آنها خواهیم پرداخت.

انواع تولید محتوا برای سایت

نوع محتوایی که برای وب‌ سایت یا کسب و کارتان تولید می‌کنید، بستگی به نوع فعالیت، مخاطبان هدف و استراتژی بازاریابی شما دارد.

برخی از نکات آموزش سئو برای تولید انواع محتواها:

  1. مقالات و وبلاگ‌ ها: تولید مقالات آموزشی، اطلاعاتی یا تحلیلی می‌تواند به مخاطبان کمک کند تا در مورد موضوعات مرتبط با کسب و کارتان بیشتر بدانند. همچنین مقالات و وبلاگ‌ها به شما کمک میکند تا با استفاده از کلمات کلیدی مهم رتبه های سایت را افزایش دهید.
  2. ویدیوها: ساخت ویدیوهای آموزشی، توضیحی یا تبلیغاتی میتواند تعامل کاربران و ماندگاری آنها را در سایت افزایش دهد. ویدیوها را میتوانید در وب‌ سایت خودتان و سرویس‌ های اشتراک گذاری مانند: شبکه های اجتماعی، آپارات، یوتیوب و غیره استفاده کنید.
  3. راهنماها و کتاب‌ های الکترونیکی: ایجاد راهنماها، کتاب‌ های الکترونیکی یا منابع آموزشی بزرگ‌ تر می‌تواند به کاربران کمک کند تا درباره وب سایت و کسب کار شما اطلاعات بیشتری کسب کنند.
  4. پادکست‌ ها: ایجاد پادکست‌ ها باعث بهبود تجربه کاربری و ماندگاری بالای آنها در سایت میشود. برخی از کاربران دوست دارند به جای مطالعه محتوای متنی به فایل صوتی گوش دهند. تولید محتوای پادکست یک روش متفاوت و تاثیرگذار برای جذب مخاطبان هدف است.
  5. اینفوگرافیک : تولید اینفوگرافیک های جذاب و هدفمند به مخاطبان کمک می‌کند تا به سرعت، اطلاعات را درک کنند و در صورت مفید بودن و رضایت داشتن از اینفوگرافیک، آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند.
  6. محتوای تعاملی: ایجاد نظرسنجی‌ ها، مسابقات یا محتواهایی که به این صورت هستند، می‌تواند تعامل مخاطبان با محتوا و وبسایت را افزایش دهند.
  7. نمونه کارها و مطالب مرتبط: با قرار دادن نمونه کارها و مطالب مرتبط میتوانید ماندگاری و اعتماد کاربران را به سایت خود افزایش دهید.

مهم‌ترین نکته در آموزش سئو حرفه ای این است که محتوای تولید شده باید ارزشمند و مفید باشند تا بتواند مشکلات و نیاز کاربران را در کمترین زمان برطرف کند. همیشه سعی کنید محتوای خود را برای کاربران تولید کنید و آنها را راضی نگه دارید. داشتن برنامه‌ ریزی مناسب برای تولید محتوا و بهینه سازی آن برای کاربران و موتورهای جستجوگر نقش بسیار مهمی برای رسیدن به موفقیت و پیشرفت کسب و کارتان دارد.

میزان طول محتواها در سئو

میزان طول محتوا به موضوع مقاله، هدف و مخاطبان حوزه کاری شما بستگی دارد. اما به طور کلی برای هر کدام از محتوای تولید شده باید یکسری از نکات مهم آنها را رعایت کنید.

مقالات و وبلاگ‌ ها:

تعداد کلمات تولید شده برای مقالات وبسایت ها باید حداقل 700 کلمه باشد. اگر موضوع تخصصی تر یا جزئیات بیشتری نیاز داشته باشد، ممکن است به تعداد کلمات بیشتری نیاز داشته باشد. اما مهمترین نکته این است که محتوای تولید شده با کیفیت و برای مخاطب تولید شود، تا بتواند در کمترین زمان نیاز کاربران را برطرف کند و آنها را راضی نگه دارد.

ویدیو ها:

مدت زمان ویدیوها بستگی به نوع محتوا و پلتفرمی که در آن به اشتراک می‌گذارید دارد. ویدیوهای کوتاه‌ تر برای توسعه تبلیغات اجتماعی مثل اینستاگرام و توییتر مناسب هستند، در حالی که ویدیوهای طولانی‌ تر برای یوتیوب و سایر پلتفرم‌ های مشابه بهتراند.

پست‌های شبکه‌های اجتماعی:

محدودیت‌ طول محتوا در شبکه‌ های اجتماعی گوناگون، متفاوت است. برای مثال در توییتر، محدودیت تعداد کاراکترها وجود دارد، اما در فیسبوک و اینستاگرام می‌توانید متن‌ های طولانی‌ تری را ارسال کنید.

اینفوگرافیک:

اینفوگرافیک ها باید به گونه‌ای طراحی شوند که اطلاعات مهم را با کمترین کلمات و تصاویر بیان کنند. با این حال، اگر موضوع پیچیده‌ تر باشد، اینفوگرافیک‌ها می‌توانند بلندتر باشند.

در نهایت، هدف اصلی از تولید محتوا این است که محتوای ایجاد شده برای کاربران قابل فهم و جذاب باشد و نیازشان را برطرف کند. بر اساس محتوا، پلتفرم‌ها، و نیاز مخاطبان، می‌توانید میزان مناسب طول محتوایتان را تعیین کنید. همچنین با تحلیل و بررسی محتواهای تولید شده توسط رقبایتان میتوانید بفهمید چه میزان تعداد کلمات برای جذب و رضایت کاربران نیاز است تا تولید کنید.

تولید محتوای متنی

 تولید محتوای متنی یکی از قدیمی ترین و تاثیر گذارترین روش ها در بهبود سئو سایت است. با توجه به کلمه کلیدی یک صفحه، شما میتوانید محتوای متنی با کیفیت و مفید درباره آن تولید کنید و ابری از کلمات کلیدی اصلی خود را نیز در بین محتوا قرار دهید.

 کاربران هنگامی که کلمه کلیدی مد نظر خود را جستجو میکنند، گوگل با توجه به سرچ کاربران اگر محتوای شما بر اساس آن کلمه کلیدی به صورت اصولی تولید و بهینه سازی شده باشد، در نتایج برتر خودش در معرض دید مخاطب قرار میدهد و باعث افزایش ورودی کاربران میشود.

روش های تولید محتوا

  1. نویسنده محتوا باید آگاهی و دانش لازم را درباره کسب و کار و خدمات ارائه شده داشته باشد و بتواند مطالب مفید و ارزشمند را با توجه به تجربه، دانش و تصورات ذهنی خودش تولید کند.
  2. تولید محتوا به روش بازنویسی و ویراستاری یکی از رایج ترین روش هاست. میتوانید چند تا از سایت های رقبا که در رتبه های برتر گوگل قرار دارند را بررسی، آنالیز و مطالعه کنید. بعد از مطالعه، با توجه به مطالبی که در ذهنتان باقی مانده است، شروع به تولید محتوا کنید.
  3.  ترجمه کردن وبسایت های خارجی مرتبط با حوزه کاری خودتان یکی دیگر از روش های تولید محتوا است.

نکات سئو محتوا

  1. نوشتن کلمه کلیدی اصلی در ابتدای اولین پاراگراف و بولد کردن آن
  2. از 2 کلید واژه بولد شده در پاراگراف اول خودداری کنید.
  3. نوشتن حداقل 300 کلمه هنگام انتشار محتوا
  4. استفاده از تک strong برای هر کلید واژه فقط 1 بار
  5. استفاده کردن از کلید واژه های مرتبط با کلمه کلیدی اصلی شما
  6. هر عبارات کلیدی حداقل دوبار تکرار شود و یک بار در تک strong قرار بگیرد.
  7. استفاده از الگوهای داستان نویسی و داستان سرایی با توجه به مخاطب هدف
  8. فقط یک بار از تک h1  میتوانید استفاده کنید آن هم برای عنوان در ابتدای صفحه
  9. از تگ های h2 تا h6 به دلخواه با توجه به محتوای تولید شده میتوان استفاده کرد.
  10. سعی کنید در محتوای تولید شده حداقل 1 یا 2 لینک داخلی ایجاد کنید.
  11. از تکرار بیش از حد کلمه کلیدی در محتوا جدا خودداری کنید.
  12. با لینک خارجی به سایت های مرتبط میتوانید به گوگل بفهمانید که شما در چه حوزه ای فعالیت میکنید.

تحقیق کلمات کلیدی

تحقیق کلمات کلیدی

کلمات یا عباراتی را که کاربران در موتورهای جستجوگر برای رسیدن به اهداف خود سرچ میکنند کلمات کلیدی میگویند. از طریق ابزارهای مختلف میتوانید این کلمات کلیدی را شناسایی کنید و حتی تعداد کلیک هایی را که هر یک از این کلمات طی یک یا چند ماه گذشته داشته اند را بدست بیاورید. با تحقیق کلمات کلیدی میتوانید بهترین و پردرآمدترین کلمات مربوط به حوضه کسب و کار خود را پیدا کنید و با کارکردن بر روی آنها زودتر به نتیجه و درآمد برسید.

چند ابزار مهم برای تحقیق کلمات کلیدی

ابزارهای مختلفی برای پیدا کردن کلمات کلیدی وجود دارد که ما به مهمترین آنها اشاره کردیم:

  • Keyword Planner
  •  Google Search Console
  • KWFinder
  •  Keywordtool.io
  • Google Trends
  • Ahrefs
  • moz

توجه: یکی از بهترین و پرکاربردترین ابزار برای تحقیق کلمات کلیدی، استفاده از نتایج جستجوی کاربران در باکس موتورهای جستجوگر است.

بعد از پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب، نوبت به چیدن استراتژی های لازم برای هر کلمه کلیدی میرسد. تعیین استراتژی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد، به همین دلیل است که باید به گونه ای برنامه ریزی شود که وقتی کاربر کلمه مورد نظر را جستجو میکند، ما تعیین کنیم که در کدام صفحه از سایت ما فرود بیایند، تا بتوانیم به نحو احسن نیاز مخاطب خود را برطرف کنیم.

نکات پیدا کردن کلمات کلیدی

رعایت نکات آموزش سئو برای یافتن بهترین کلمات کلیدی برای تولید محتوا و سئو آن یک مرحله مهم در بهینه‌سازی موتورهای جستجوگر میباشد. انتخاب کلمات کلیدی مناسب برای هر صفحه به شما کمک می‌کند تا مخاطبان خود را به صورت هدفمند جذب کنید و رتبه صفحات سایت خود را در نتایج گوگل ارتقا دهید.

در ادامه آموزش سئو سایت حرفه ای رایگان سئو موشک چند نکته مهم برای پیدا کردن بهترین کلمات کلیدی بیان کرده ایم:

  • تعیین هدف و شناسایی مخاطبان:

ابتدا باید هدف‌ خود را از تعیین کلمات کلیدی مشخص کنید. به عنوان مثال، آیا می‌خواهید ترافیک وب‌ سایتتان را افزایش دهید؟ یا در محصولات خاصی فروش بیشتری داشته باشید؟ همچنین، باید مخاطبان هدف (سن، جنسیت، علاقه‌مندی‌ ها و نیازها) را شناسایی کنید.

  • تحلیل و بررسی رقبا و بازار:

تحلیل و بررسی کلمات کلیدی رقبا و رتبه‌ بندی آن‌ ها در نتایج جستجو می‌تواند به شما کمک کند تا درک بهتری از میزان رقابت و تقاضای مورد نیاز بازار پیدا کنید.

  • استفاده از ابزارهای سئو:

ابزارهای مختلفی مانند گوگل ادوردز (Google Ads Keyword Planner)، SEMrush، Ahrefs و نتایج جستجوی گوگل وجود دارند و به شما ایده‌هایی از کلمات کلیدی مناسب برای کسب و کارتان ارائه می‌دهند. همچنین این ابزارها به شما تعداد جستجو، میزان رقابت، ترافیک و سختی کلمه کلیدی را میدهد.

  • استفاده از کلمات مشابه و مترادف‌:

به جای تمرکز تنها بر روی یک کلمه کلیدی، از اصطلاحات مرتبط و مترادف‌ها نیز استفاده کنید. این کار به شما کمک می‌کند که ترافیک بیشتری از جستجوهای کاربران دریافت کنید و در عبارات کلیدی مختلف نتایج خوبی بگیرید و در کلمه کلیدی اصلی سریعتر به نتایج برتر برسید.

مثلا: فرض کنید آموزش سئو کلمه کلیدی اصلی شما در یک صفحه است، با نوشتن کلمات کلیدی دم دراز، مشابه و مترادفی مانند: آموزش سئو سایت، آموزش بهینه سازی سایت، آموزش سئو وبسایت، آموزش سئو حرفه ای، آموزش سئو سایت حرفه ای، آموزش سئو رایگان، آموزش رایگان سئو، آموزش رایگان سئو سایت، آموزش حرفه ای سئو سایت و غیره میتوانید از هر کدام این کلمات به صورت جداگانه ورودی داشته باشید. 

  • ترکیب کلمات کلیدی:

با ترکیب و انتخاب کلمات کلیدی دم دراز میتوانید مخاطبانی را که به صورت هدفمند در گوگل جستجو میکنند، به سمت سایت خود جذب کنید و محتوای خود را به آنها نمایش دهید.

  • بررسی عملکرد و به‌ روزرسانی مداوم:

پس از انتخاب کلمات کلیدی و تولید محتوا برای آنها، باید مداوم به عملکرد آن‌ها در نتایج جستجو و ترافیک وب‌ سایت خودتان نظارت کنید. در صورت بی توجهی و نظارت نکردن به محتواهای تولید شده، به مرور زمان رقبا جای شما را خواهند گرفت.

یک استراتژی موفق برای پیدا کردن کلمات کلیدی، نیاز به زمان، تحقیق، تجزیه و تحلیل دقیق دارد. تحقیق کلمات کلیدی را دست کم نگیرید، چرا که مخاطبان با جستجوی آنها وب سایت شما را پیدا میکنند و به مقاله های هدف شما میرسند.

اقدامات مهم در سئو داخلی

نوشتن عنوان سئو شده

نوشتن عنوان مناسب برای هر یک از صفحات سایت در سئو داخلی اهمیت بسیار بالایی دارد. یک عنوان خوب و سئو شده میتواند مخاطبان زیادی را جذب کند. کاربر با جستجوی کلمه کلیدی در گوگل، اولین چیزی که با آن روبرو میشود عنوان یک صفحه است، بنابراین نوشتن عنوان جذاب و سئو کردن آن اهمیت زیادی نزد گوگل دارد. نوشتن عنوان جذاب و بهینه شده یکی از مهمترین فاکتورهای گوگل است و تاثیر مستقیم در سئو سایت دارد.

برخی از نکات سئو عنوان:

  • نوشتن کلمه کلیدی اصلی در ابتدای عنوان
  • استفاده از اعداد در عنوان مخصوصا در ابتدای آن
  • نوشتن حداکثر 60 و حداقل 30 کاراکتر
  • نداشتن مشکلات غلط املایی و ویراستاری در عنوان
  • عدم استفاده از نیم فاصله، حروف اظافه و جملات فعلیه
  • استفاده کردن از صفت های جذاب مانند ( عالی، شگفت انگیز، رایگان، گارانتی، تضمینی و …)
  • استفاده از کلماتی مانند: چرا، چگونه، بهترین و … در ابتدای عنوان

توضیحات متا یا دیسکریپشن (meta description)

نوشتن توضیحات متا در واقع بعد از عنوان مهمترین فاکتوری است که هم در جذب مخاطب و هم در سئو سایت تاثیر خوبی دارد. در قسمت دیسکریپشن باید چکیده ای از محتوای صفحه را به صورت هدفمند بنویسید تا کاربر با مطالعه آن، جذب و وارد سایت شود.

برخی از نکات مهم سئو دییسکریپشن شامل:

  1. نوشتن کلمه کلیدی اصلی در ابتدای توضیحات
  2. استفاده از جملات معنادار و کلمات کلیدی مشابه، لانگ تل
  3. سعی کنید حداکثر 160 کاراکتر بنویسید.
  4. از کاما به جای ویرگول برای جدا کردن کلمات کلیدی استفاده کنید.

لینک سازی های داخلی

با ایجاد لینک سازی های داخلی در سایت میتوانید، کاربران و خزنده های گوگل را به صفحات دیگر سایت به صورت هدفمند هدایت کنید و اعتبار صفحات را افزایش دهید. لینک سازی داخلی باعث افزایش تجربه کاربری میشود و به مخاطبان کمک میکند تا سریعتر به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.

 لینک های داخلی به دو صورت ایجاد میشوند:

  • لینک های فالو: علاوه بر انتقال کاربر به صفحات دیگر وظیفه انتقال قدرت و اعتبار صفحه مبدا به مقصد را دارد.
  • لینک های نوفالو: این نوع لینک ها اعتباری را منتقل نمیکند و وظیفه آن فقط هدایت کاربران به صفحه مقصد است.

معمولا در لینک سازی های داخلی بین صفحات از لینک فالو استفاده میشود و از لینک های نوفالو برای لینک دادن به سایت های دیگران استفاده میشود که قدرت سایت منتقل نشود. هر چند در سایت های نوپا میتوان با دادن لینک های خارجی بصورت فالو به سایت های قدرتمند، اعتبار خوبی به سمت سایت جذب کرد.

نکات لینک سازی داخلی

  1. از انکر تکست های مناسب برای لینک سازی استفاده کنید
  2. برطرف کردن لینک های شکسته
  3. لینک سازی برای صفحات مختلف سایت به جای لینک دادن به یک صفحه ( صفحه اصلی)
  4. عدم لینک سازی به صفحات درباره ما و تماس با ما
  5. با یک انکر تکست به دو صفحه از سایت لینک دادن ممنوع است.
  6. با دو یا چند انکر تکست به یک صفحه از سایت لینک دادن ممنوع است.
  7. لینک سازی داخلی باید هدفمند و اصولی باشد.

آدرس صفحات (url)

سعی کنید همیشه هنگام نوشتن آدرس صفحات از urlهای مفهومی و معنادار برای درک بهتر کاربران استفاده کنید تا به خوبی در ذهن مخاطبان بماند. همچنین نوشتن یو آر ال بهینه شده، تاثیر بسیاری در سئو و سریعتر ایندکس شدن صفحات سایت دارد.

برخی از نکات urlها

  • انگلیسی و معنادار بنویسد و حداکثر سعی کنید 8 کلمه باشد و برای جداسازی آن از dash استفاده کنید.
  • عدم استفاده از حروف اظافه، حروف بزرگ و کاراکتر های ممنوعه مانند: #، $، %، ^، & و …
  • تکراری نبودن آن و استفاده از کلید واژه مرکزی در url

سئو خارجی (off page)

سئو خارجی یا همان Off-Page SEO یکی از روش ها و استراتژی‌ های بهینه‌ سازی موتورهای جستجوگر (گوگل) است که برای افزایش رتبه و موقعیت وبسایت در نتایج موتورهای جستجو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به مجموعه اقداماتی که بیرون از سایت خود برای بهبود و افزایش رتبه سایت انجام میدهیم سئو خارجی میگویند. مهمترین اقدامات در سئو خارجی ایجاد بک لینک های با ارزش و با کیفیت است که از سایت های دیگران به سایت ما داده میشود.

 در ادامه مقاله آموزش سئو حرفه ای سئو موشک به نکات سئو خارجی، لینک سازی خارجی و عوامل تاثیر گذار بر سوی خارجی خواهیم پرداخت.

اموزش سئو خارجی

برخی از عوامل تاثیر گذار در سئو خارجی عبارت‌اند از:

  • لینک‌ های ورودی (Backlinks): دریافت لینک‌ های ورودی از وب‌ سایت‌ها و منابع دیگر، به ویژه از سایت‌ های با اعتبار بالا و مرتبط، باعث افزایش اعتبار وب‌ سایت شما در نتایج موتورهای جستجوگر میشود.
  • سوشیال مدیا (Social Media): فعالیت در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به ترویج محتوا و افزایش ورودی ترافیک سایت کمک کند، و در نهایت تأثیر مثبتی بر بالا رفتن رتبه صفحات سایت خواهد گذاشت.
  • اشتراک‌ گذاری محتوا (Content Sharing): اشتراک‌ گذاری مطالب و محتوا با دیگر وب‌ سایت‌ ها، وبلاگ‌ ها و منابع اینترنتی دیگر میتواند به افزایش بازدید و لینک‌ های ورودی یک وبسایت کمک بسیاری کند.
  • آدرس محلی (Local Citations): ثبت وب‌ سایت در گوگل مپ، نوشتن اطلاعات تماس با ما، قرر دادن آدرس کسب‌ و کار خود در سایت‌های محلی، به بهبود موقعیت جغرافیایی وبسایت در  موتورهای جستجوگر محلی کمک بسیار زیادی میکند.
  • افزایش رتبه‌ محتوا (Content Ranking): ارتقاء محتوا و رسیدن به لینک های برتر در نتایج جستجو و اشتراک گذاری آن در منابع معتبر، می‌تواند به تعامل بیشتر کاربران و تبلیغ وب‌ سایت کمک شایانی کند.
  • تبلیغات آنلاین (Online Advertising): استفاده از تبلیغات پرداخت‌ به‌ کلیک (مانند تبلیغات بنری در سایت های قدرتمند) و دیگر روش‌ های تبلیغاتی می‌تواند ترافیک ورودی سایت را افزایش دهد.

با توجه به اینکه موتورهای جستجو (گوگل) به طور مداوم الگوریتم‌ های خود را به‌ روزرسانی می‌کنند، نکات سئو خارجی نیز نیازمند ترفندها و استراتژی‌ های به‌ روز است تا بتوان به نتایج مطلوبی رسید.

بهترین زمان برای سئو خارجی

زمان‌ بندی برای سئو خارجی به عوامل مختلف بستگی دارد. به ویژه این که وب سایت شما باید محتوای ارزشمند و پر باری برای ارائه به کاربران داشته باشید. قبل از پیاده سازی تکنیک های سئو خارجی اول باید تمام نکات سئو داخلی سایت به نحو احسن انجام شود و هیچ گونه کم و کاستی از لحاظ سئو داخلی و تکنیکال نداشته باشد، تا بتوانید نتیجه خوبی از سئو خارجی بگیرید.

با این حال، در نظر گرفتن برخی از نکات زیر می‌ تواند به شما کمک کند تا زمان مناسب‌ تری برای انجام سئو خارجی و ایجاد لینک‌های ورودی داشته باشید.

  1. اطمینان حاصل کنید که وب‌ سایت شما محتوای مفید و ارزشمندی دارد و به صورت کامل طراحی و آماده شده است. محتواهای خوب و کاربردی، درخواست بیشتری برای لینک‌ دهی به وبسایت شما ایجاد می‌کنند.
  2. دقت داشته باشید که با توجه به میزان ورودی و تعداد کلیک ها، لینک سازی های خارجی را افزایش دهید.
  3. هرگاه محتوای مهم و مفیدی را به وب‌ سایت خود اضافه یا آن را آپدیت میکنید، زمان مناسبی برای سئو خارجی فراهم می‌شود. تولید محتواهای جدید در وبسایت می‌تواند برای لینک‌ سازی و افزایش ترافیک سایت تاثیر گذار باشد.
  4. هنگام شرکت در رویدادها و همکاری با دیگر سایت‌ها می‌تواند فرصت مناسبی برای لینک‌ دهی و سئو خارجی باشد.
  5. سئو خارجی باید به صورت پیوسته و مداوم انجام شود. لینک های ایجاد شده باید دائم و همیشگی باشد تا ارزش خودش را حفظ کند.
  6. لینک سازی خارجی برای سایت های تازه تاسیس از ماه سوم به بعد با تعداد کم توصیه میشود.

نکته: سئو خارجی نیاز به صبر و استقامت دارد و نتایج آن به طور فوری قابل مشاهده نیستند. بهتر است برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید و آموزش سئو سایت را بخوبی یاد بگیرید تا تمام نکات لینک سازی خارجی را به نحو احسن انجام دهید.

لینک سازی خارجی چیست؟

آموزش لینک سازی خارجی

لینک‌ سازی خارجی (External Link Building) یکی از مهمترین مراحل سئو خارجی است که به ایجاد لینک‌ های ورودی (Backlinks) از وبسایت یا منابع دیگران به سایت شما گفته میشود.

لینک سازی خارجی با هدف بهبود اعتبار، قدرت و افزایش ارتباط وب‌ سایت شما با موتورهای جستجو ایجاد می‌شود. هنگامی که یک وب‌ سایت دیگر به سایت شما لینک می‌دهد، اعتبار و قدرت سایت مبدا به مقصد منتقل میشود. در واقع، این لینک‌ ها نشان دهنده این است که سایت‌ ها و منابع دیگر به محتوا و اطلاعات موجود در وب‌ سایت شما اعتماد دارند و مورد تایید آنهاست.

نکته: دقت داشته باشید که لینک سازی خارجی باید مطابق با دستورالعمل ها و قوانین موتورهای جستجو انجام شود. استفاده از روش‌ های نامناسب و کلاه سیاه برای لینک سازی می‌تواند به جریمه و کاهش رتبه وب‌ سایت شما منجر شود. تکرار بیش از حد روش های سئو کلاه سیاه، منجر به پنالتی شدن سایت شما میشود.

بنابراین، انتخاب سایت ها و منابع معتبر و مرتبط برای لینک سازی بسیار حیاتی است. همچنین هنگام ایجاد لینک سازی های خارجی باید از روش های مختلف ساخت بک لینک استفاده کنید تا نزد گوگل طبیعی بنظر برسید. برای آموزش و یادگیری حرفه ای ایجاد انواع بک لینک میتوانید به مقاله لینک سازی خارجی مراجعه کنید.

نکات مهم لینک سازی خارجی

  • تمرکز برای ایجاد لینک های با کیفیت و ارزشمند از سایت های معتبر به جای لینک سازی های زیاد و بی کیفیت
  • لینک سازی باید در منابع مختلفی انجام شود. لینک های ورودی از وبلاگ ها، انجمن ها، سایت‌های اجتماعی، روزنامه‌ها و… باید به صورت اصولی و طبیعی تر ساخته شود.
  • تولید محتواهای مفید، ارزشمند و یکتا در لینک سازی های خارجی میتواند قدرت و اعتبار بیشتری به سایت مقصد منتقل کند.
  • از لینک‌ سازی در سایت های نامرتبط و اسپم خودداری کنید. بک لینک های نامرتبط اگر بیش از حد باشد ممکن است تأثیر منفی بر سئو سایت داشته باشد.
  • لینک‌ سازی خارجی نیازمند پیگیری و نظارت مداوم است. اطمینان حاصل کنید که لینک های ایجاد شده به درستی کار می‌کنند و همچنان معتبر هستند.
  • هنگام ایجاد لینک سازی خارجی حتما باید از انکر تکست های مختلف برای صفحات گوناگون سایت استفاده شود تا مورد جریمه گوگل قرار نگیرد.

مزایای لینک سازی خارجی و نکات مهم آن

لینکسازی خارجی یکی از روش های مهم و  تاثیر گذار در سئو خارجی است که فوائد زیادی برای وب سایت شما دارد.

مزایای لینک سازی خارجی

  1. ایجاد لینک سازی در سایت هایی با اعتبار بالا و مرتبط می‌توانند به بهبود رتبه‌بندی وبسایت شما در نتایج موتورهای جستجو کمک کنند. با افزایش تعداد و کیفیت لینک‌ ها، احتمال دیده شدن وبسایت شما توسط کاربران و موتورهای جستجو افزایش می‌یابد.
  2. لینک سازی باعث افزایش ترافیک ورودی از سایت‌های دیگر می‌شوند. کاربران که به دنبال محتوای مشابه موجود در سایت‌ های منبع هستند، به وب‌ سایت شما هدایت می‌شوند.
  3. باعث افزایش اعتماد کاربران به وب سایت شما میشود و به یک منبع قابل اعتماد تبدیل خواهید شد.
  4. لینک سازی خارجی باعث برند و شناخته شدن شما در بین مخاطبین میشود.
  5. لینک سازی خارجی یک روش شتاب دهنده برای افزایش رتبه های سایت تلقی میشود.

۹ روش برای لینک سازی خارجی

لینک سازی خارجی یکی از مراحل مهم برای افزایش رتبه سایت است. در ادامه آموزش سئو سایت حرفه ای، ۹ روش مؤثر برای ایجاد لینک‌ سازی خارجی خواهیم گفت تا بک لینک های ایجاد شده توسط شما، نزد گوگل طبیعی به نظر برسد.

  1. تبادل لینک دوطرفه یا سه طرفه با رعایت نکات آن (Link Exchange)
  2. تولید محتوای ارزشمند (Content Marketing)
  3. پست مهمان (Guest Posting)
  4. نشر در دایرکتوری ها و منابع محلی (Local Citations)
  5. لینک سازی در انجمن‌ ها و کامنت نویسی (Forum & Community Participation)
  6. لینک سازی پروفایلی
  7. شرکت در پرسش پاسخ انجمن ها و ایجاد لینک منشن
  8. اشتراک گذاری محتوا در شبکه‌های اجتماعی (Social Media Sharing)
  9. خرید رپورتاژ آگهی و لینک سازی در سایت های قدرتمند

انکر تکست چیست؟

انکر تکست چیست

انکر تکست یا متن لینک، متنی است که در یک صفحه وب به عنوان لینک نمایش داده می‌شود و با کلیک بر روی آن، کاربر به صفحه‌ای دیگر منتقل می‌شود. این متن معمولاً با زیر خط یا رنگ متفاوت از متن معمولی برجسته می‌شود تا به عنوان لینک تشخیص داده شود. انکر تکست می‌تواند به شکل متنی ساده یا عبارت کوتاه باشد که به صفحه مقصد اشاره دارد.

به عنوان مثال، در جمله برای مطالعه بیشتر “اینجا کلیک کنید” انکر تکست است که به صفحه مقصد لینک می‌شود.

نکات آموزش سئو برای استفاده از انکر تکست ها

شرح محتوای لینک: انکر تکست باید توضیح دهنده و مرتبط با محتوای صفحه مقصد باشد. این اقدام به کاربران کمک می‌کند تا قبل از کلیک بر روی لینک، بفهمند کجا خواهند رفت.

استفاده از کلمات کلیدی: استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با محتوای مقصد در انکر تکست، به بهبود سئو سایت کمک می‌کند. اما توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد از یک نوع انکر تکست نیز ممکن است به ضرر شما باشد.

خلاصه و مختصر بودن: سعی کنید انکر تکست را به صورت خلاصه و مختصر بنویسید. انکر تکست مناسب و مختصر به کاربران کمک میکند که تا سریعتر متوجه محتوای لینک شوند.

استفاده از زبان واضح و جذاب: انکر تکست باید به زبان ساده، واضح و جذاب باشد تا کاربران را ترغیب به کلیک بر روی لینک کند.

به طور کلی، استفاده مناسب از انکر تکست به افزایش کیفیت تجربه کاربری، خزنده های گوگل و بهبود سئو وب‌ سایت کمک بسیاری می‌کند.

نکته: توجه داشته باشید که در لینک سازی های خارجی از انواع انکر تکست ها استفاده کنید تا بک لینک هایی را که ایجاد میکنید نزد گوگل طبیعی به نظر برسد. اگر فقط از یک نوع انکر تکست استفاده کنید باعث جریمه شدن وب سایت شما خواهد شد و در صورت استفاده بیش از حد، احتمال پنالتی شدن سایت شما هم زیاد است.

انواع انکر تکست ها

  • انکر تکست عمومی (اینجا کلیک کنید، منبع، این سایت و …)
  • انکر تکست برند (سئو موشک)
  • انکر تکست urlها (https://seomoshak.com)
  • انکر تکست عبارت کلیدی + برند (آموزش سئو سایت سئو موشک)
  • انکر تکست تصاویر (تگ ALT تصاویر)
  • انکر تکست مشابه یا مترادف (آموزش بهینه سازی سایت)
  • انکر تکست long tail یا طولانی (آموزش سئو سایت حرفه ای)
  • انکر تکست کاملا هدفمند یا exact match (آموزش سئو)

اهمیت سرچ کنسول در سئو

سرچ کنسول (Search Console) که قبلاً با نام Google Webmaster Tools شناخته میشد، ابزاری است که توسط گوگل ارائه شده، و به وب مسترها و مدیران وبسایت کمک بسیاری می‌کند تا اطلاعات مهمی درباره عملکرد و شناخت وبسایت‌ خود در موتورهای جستجو دریافت کنند.

  • سرچ کنسول اطلاعات مفصلی را درباره جزئیات رتبه بندی صفحات وبسایت ها در نتایج جستجو ارائه می‌دهد.
  • با استفاده از ابزار سرچ کنسول میتوانید بفهمید که رتبه کلمات کلیدی شما چقدر پیشرفت داشته یا افت کرده است.
  • تعداد کلیک ها، میزان CTR و ایمپرشن هر کدام از صفحات و کلمات را میتوان به صورت دقیق توسط ابزار سرچ کنسول مشاهده کرد.
  • سرچ کنسول مشکلات سئو سایت را شناسایی می‌کند و اطلاعاتی درباره خطاها و مسائل فنی وبسایت شما ارائه می‌دهد. مثلاً می‌توانید اطلاعات درباره خطاهای 404 (صفحه یافت نشد)، صفحات ریدایرکت شده، صفحات نوایندکس، صفحات تکراری، خطاهای دسترسی و خطاهای دیگر را دریافت کنید تا بتوانید این مشکلات را رفع کنید و تجربه کاربری را بهبود بخشید.
  • توسط سرچ کنسول میتوانید تعداد لینک های ورودی به وبسایت خود را مشاهده کنید. می‌توانید بررسی کنید که از کدام سایت ها به وبسایت شما لینک داده شده است و از کیفیت و ترافیک این لینک ها آگاه شوید.
  • با استفاده از ابزار سرچ کنسول میتوانید تعداد صفحات ایندکس شده را مشاهده کنید و همچنین صفحاتی که مشکل دارند و ایندکس نشدند را هم خواهید دید.
  • از طریق سرچ کنسول می‌توانید نقشه سایت (sitemap) را ثبت کنید و به گوگل بگویید که صفحات وبسایت شما را بررسی کند.
  • با کمک سرچ کنسول، می‌توانید وبسایت خود را برای سئو بهبود ببخشید.
  • در صورت ریسپانسیو نبودن هرکدام از صفحات سایت در قسمت Mobile Usability میتوانید مشکلات را مشاهده و برطرف کنید.

تجربه کاربری چیست؟

تجربه کاربری چیست

سئو (بهینه‌ سازی موتورهای جستجو) و تجربه کاربری (User Experience – UX) دو عامل مهم در موفقیت وب‌ سایت شما هستند. سئو به شما کمک می‌کند تا در نتایج موتورهای جستجوگر به رتبه های برتر برسید و تجربه کاربری به تعامل مخاطبان با وبسایت شما کمک بسیاری میکند.

اهمیت تجربه کاربری

تجربه کاربری یا User Experience (UX) روشی است که کاربران با محصولات، سرویس یا خدمات یک وبسایت تعامل برقرار میکنند و نحوه احساسات و واکنش‌ آنها نسبت به این تعامل را تجربه کاربری می گویند. تجربه کاربری به بررسی نهایی نحوه ارتباط مخاطبان با خدمات و محصولات یک وب سایت اشاره دارد.

اصول تجربه کاربری شامل نکاتی مانند:

ریسپانسیو بودن سایت:

ساختار و طراحی سایت باید به گونه ای باشد که در نمایشگرهای مختلف مخصوصا تلفن همراه بدون به هم ریختگی نمایش داده شود. محصولات و خدمات باید برای مخاطبان به راحتی قابل دسترس باشد و باعث اذیت آنها نشود. ریسپانسیو بودن سایت یکی از فاکتورهای مهم گوگل برای رتبه بندی سایت ها است.

 رسیدن به هدف در کمترین زمان:

کاربران باید در کمترین زمان به هدف‌ خود در وبسایت برسند. راهنمایی‌ ها، دکمه‌ ها و لینک‌ ها باید به گونه ای قرار داده شود تا مخاطبان سریعتر به صفحات و اطلاعات مورد نظر خود برسند.

جذاب بودن سایت

طراحی گرافیکی یک وبسایت باید ظاهری جذاب و کاربرپسند داشته باشد تا کاربران را ترغیب به تعامل کند. استفاده از تصاویر، رنگ‌ ها، فونت‌ ها و الگوهای طراحی در جذابیت سایت تاثیر گذار است.

پشتیبانی و جلوگیری از خطاها:

وقوع خطاها در تجربه کاربری غیر قابل اجتناب بوده و تاثیر منفی در تجربه مخاطبان خواهد گذاشت. یک وبسایت باید با اطلاع رسانی مناسب و راهنمایی‌ های صحیح، به کاربران در رفع خطاها یا مشکلات کمک کند.

معتبر و قابل اعتماد بودن:

کاربران باید احساس کنند که اطلاعات، خدمات و محصولاتی که از وبسایت شما سفارش میدهند، معتبر و قابل اعتماد هستند. ترکیب مناسب این اصول میتواند بهبود تجربه کاربری را افزایش دهد و در تعامل کاربران با محصولات یا خدمات شما تاثیر گذار باشد. 

چگونه سئو و UX را ارزیابی کنیم؟

ارزیابی سئو (بهینه‌ سازی موتورهای جستجو) و تجربه کاربری (User Experience – UX) از وبسایت با استفاده از ابزارها و تکنیک‌ های مختلف انجام شود. در ادامه آموزش سئو سایت سئو موشک به چند روش ارزیابی این دو عامل می پردازیم:

ارزیابی سئو:

استفاده از ابزارهای سئو: ابزارهایی مانند Google Search Console ،Ahrefs ،SEMrush و Moz می‌توانند به شما اطلاعات مفیدی در مورد وضعیت سئو وبسایت ارائه دهند. این ابزارها می‌توانند ترافیک سایت، کلمات کلیدی رتبه‌ برتر، تعداد بک لینک‌ ها و غیره را نمایش دهند.

بررسی سئو تکنیکال: از نظر تکنیکال، وب‌ سایت باید بهینه باشد. این شامل بررسی سرعت بارگذاری صفحات، استفاده از تگ‌ های متا و کدهای HTML، ریسپانسیو بودن سایت در تلفن همراه، ساخت نقشه سایت، استفاده از استراکچر دیتاها و… میباشد.

تحلیل کلمات کلیدی: بررسی جایگاه کلمات کلیدی و عباراتی که مربوط به وبسایت شما هستند. رتبه کلمات کلیدی در نتایج جستجو نشان دهنده عملکرد سئو سایت میباشد.

بررسی لینک‌ های ورودی: بررسی و آنالیز تعداد بک لینک‌ های ورودی و منابعی که به وبسایت لینک می‌دهند، به شما درک بهتری از عملکرد سئو سایت را خواهند داد.

ارزیابی تجربه کاربری:

بررسی نرخ تبدیل یا نرخ پرش کاربر: بررسی و آنالیز نرخ پرش و نرخ تبدیل وب سایت، اطلاعاتی درباره جذابیت، میزان ماندگاری و تجربه کاربری به شما خواهد داد.

رفتار کاربران: بررسی و شناسایی رفتار و نحوه برخورد کاربران با سایت به شما کمک میکند تا نقاط ضعف و قوت وبسایت خود را بشناسید.

آنالیز وب‌ سایت: با استفاده از ابزارهای تحلیل وب مانند Google Analytics میتوانید متوجه شوید که چگونه کاربران با وب‌ سایت شما تعامل برقرار میکنند و صفحاتی که بیشترین بازدید را دارند و مدت زمانی که کاربران در وبسایت میمانند را مشاهده کنید.

تحلیل رقبا: با شناسایی رقبا، تجزیه و تحلیل وبسایت‌ هایی که تجربه کاربری خوبی دارند، می‌توانید از آنها الگو برداری کرده و در وبسایت خود پیاده سازی کنید.

با اطلاعاتی که از بررسی و آنالیز سئو و تجربه کاربری به دست می‌آورید، میتوانید با کمک آنها تصمیمات بهتری برای بهبود سئو و بهینه سازی تجربه کاربری سایت خود بگیرید.

اسپم شناخته شدن صفحات سایت

صفحات اسپم صفحاتی هستند که با هدف تبلیغ محصولات یا خدمات تجاری، بدون اینکه ارزشی برای کاربران داشته باشند ایجاد می‌شوند. این صفحات معمولا تکراری و دارای محتوای پوچ، بی ارزش یا ناچیز هستند و در تجربه کاربری تاثیر مخربی خواهند داشت.

موتورهای جستجوگر مانند گوگل، تلاش می‌کنند تا محتواهای با ارزش و مفید را در نتایج جستجو برای کاربران نمایش دهند و از اسپم کردن نتایج جلوگیری کنند. برای شناسایی صفحات بی ارزش و اسپم، موتورهای جستجو از الگوریتم‌ ها و روش‌ های مختلف استفاده می‌کنند. گوگل صفحات اسپم را که به صورت مصنوعی رتبه خود را افزایش داده اند به مرور زمان شناسایی کرده و جریمه های سنگینی برای آنها در نظر میگیرد.

برخی از اقداماتی که موتورهای جستجو برای تشخیص صفحات اسپم انجام می‌دهند عبارتند از:

تحلیل کیفیت محتوا:

 موتورهای جستجو تلاش می‌کنند تا محتواهایی که مفید، ارزشمند و اصیل نیستند را شناسایی کنند و رتبه آنها را کاهش دهند.

بررسی تکراری بودن:

 صفحات تکراری و محتوای کپی‌ شده از منابع دیگر شناسایی و مورد جریمه قرار میگیرند.

بررسی ترافیک و تعامل کاربری:

 صفحاتی که ترافیک و تعامل کاربری کمی دارند و نرخ پرش کاربران زیاد است، معمولا به محتوای اسپم مرتبط هستند، و نزد گوگل جایگاه خوبی نخواهند داشت.

تشخیص لینک‌ های نامرتبط:

 لینک‌ های زیادی که از منابع نامرتبط در مدت زمان کمی به وب‌ سایت شما داده میشود به عنوان لینک های اسپم شناخته میشود.

برای جلوگیری از اسپم شدن صفحات وب سایت خود، بهتر است محتوای ارزشمند، یکتا و مفید تولید کنید و از تکنیک‌ های اسپم و تلاش‌ های مصنوعی برای افزایش رتبه های سایت استفاده نکنید.

آپدیت های جدید گوگل

گوگل یکی از بروزترین موتورهای جستجوگر در جهان است و به همین دلیل باید آموزش سئو آن را جدی بگیرید. این موتور جستجوگر بصورت هفتگی و ماهانه بروزرسانی میشود و الگوریتم های منتشر شده خود را آپدیت میکند و گاهی با منتشر کردن الگوریتم های جدید تحول بزرگی در نتایج جستجو به ارمغان می آورد. یک سئو کار حرفه ای باید به تغییرات و بروزرسانی های گوگل آگاهی داشته باشد تا بتواند از قوانین و مقررات جدید آن مطلع شود.

شما دانشجویان عزیز برای مطلع شدن از جدیدترین آپدیت های گوگل میتوانید بر روی این لینک کلیک کنید و بروزرسانی ها را با توجه به تاریخ و روز مشاهده کنید.

این مقاله ادامه دارد…

مقالات جدید آموزش سئو سایت

امتیاز ۴.۳۳ از ۵ – ۴ رای
spinner در حال ثبت رای

4 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

    • درود برشما
      اگر سایت پنالتی شود احتمال بازگشت آن وجود دارد ولی خیلی سخت و زمان بر میباشد.
      توصیه ما این است که اگر یک سایت جدید از پایه اصولی طراحی و سئو کنید خیلی زودتر به نتیجه میرسید.

  • سلام خسته نباشید
    برای شرکت در دوره چه پیش نیازهایی لازم است؟
    آیا زبان برنامه نویسی هم نیاز هست بلد باشیم؟

    • درود بر شما
      برای شرکت در دوره آموزش سئو سایت هیچ پیش نیازی لازم نیست که به سئو مستقیما مربوط باشد.
      ولی اگر اول راه هستید طراحی سایت با وردپرس را بلد باشید میتواند در پیشرفت شما تاثیر داشته باشد و لذا به راحتی میتوانید وبسایت خود را سئو کرده و به نتایج اولیه گوگل برسانید.

دیدگاهتان را بنویسید

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://seomoshak.com/?p=8776
تماس با سئو موشک

مشاوره رایگان با کارشناسان سئو موشک