سندباکس گوگل چیست؟ بهترین راه خروج از آن
سندباکس گوگل به چه معناست؟
یکی از مهمترین اقدامات و ابزارهای توسعه یافته توسط شرکت غول پیکر گوگل به منظور اطمینان از ارائه محتوای خوب و مفید، ابزار سندباکس گوگل یا Google Sandbox می باشد.
در طی این مقاله با حقایق ابزار سندباکس و ماهیت کار این ابزار، علاوه بر مزایای Google Sandbox، نظر بزرگترین و برجسته ترین متخصصان در زمینه موتور جستجو آشنا خواهیم شد.
گوگل برای جلوگیری از ظاهر شدن مستقیم وب سایت های جدید یا ایجاد شده در اولین نتایج خود و برقراری عدالت بین سایت ها از این روش بهره میبرد. طوری که به عنوان یک دوره آزمایشی برای این سایت های جدید عمل می کند تا اطمینان حاصل کند آیا طراحان سایت محتوای خوبی ارائه می کنند که به نفع خواننده باشد یا خیر؟
این بدان معناست که سایت های جدید یا تازه تاسیس، هر چقدر هم که در ماه های اول سعی کنند تمام شرایط و قوانین سئو را با جدیت تمام رعایت کنند و آنها را به درستی و دقیق اجرا کنند، موفق نمی شوند در اولین نتایج جستجو گوگل ظاهر شوند.
این تا زمانی که مرحله گوگل سندباکس به پایان برسد و موتور جستجوی Google کیفیت محتوای ارائه شده در چنین وب سایت ها، وبلاگ ها و انجمن های آنلاین جدید را تأیید کند، ادامه خواهد داشت.
چرا در سندباکس قرار میگیریم؟
گوگل برای پی بردن به موقعیت واقعی سایت ها و اهدای رتبه و مقام واقعی به آن ها، از ابزار گوگل سندباکس استفاده میکند و عملکرد سایت ها را در این دوره سندباکس به چالش میکشد.
از کجا بدانیم در سندباکس گوگل قرار داریم؟
اگر از ایندکس بودن مقاله خود مطمئن شدیم و با سرچ عنوان مقاله، آن را در صفحات مختلف گوگل یافت نکردیم، میتوانیم به این نتیجه برسیم که در سندباکس گوگل قرار گرفته ایم.
پیشنهاد میکنیم مقاله ایندکس گوگل چیست را مطالعه کنید.
اهمیت و مزایای قرار گرفتن در سندباکس گوگل (Google Sandbox)
این ابزار از اهمیت و مزیت مهمی برخوردار است و آن این است که به گوگل زمان کافی و فضای موثر می دهد تا وب سایت های مختلف را ارزیابی کند تا از کیفیت مطالب ارائه شده و کاربرپسند بودن آن اطمینان حاصل کند.
علاوه بر این، ابزار Google Sandbox برای کاهش سایتهای هرزنامهای که محتوای فریبندهای را ارائه میکنند و برای خوانندگان هیچ گونه فایده ای ندارند کاربرد دارد.
هر سایت چقدر در سندباکس باقی میماند؟
مدت زمان مشخصی برای وجود سایت در Google Sandbox وجود ندارد، زیرا وجود این مکانیسم به طور رسمی توسط گوگل تایید نشده است. تعیین دقیق مدت زمان ماندن سایت در Sandbox دشوار است، زیرا ممکن است چند هفته یا چند ماه یا شاید بیشتر از آن دوام داشته باشد.
یک دوره زمانی وجود دارد که در طی آن، سایت های نوپا در سندباکس گوگل باقی می مانند، که به عنوان دوره آزمایشی شناخته می شود که در آن سایت ها توسط موتور جستجوی جهانی گوگل مورد بررسی قرار می گیرند تا کیفیت محتوا و واجد شرایط بودن سایت برای نمایش در نتایج جستجو تایید شود.
این دوره آزمایشی از (3 ماه) تا (6 ماه) به عنوان حداکثر اقامت در Google Sandbox متغیر است، اما میانگین معمولی برای ماندن در داخل سندباکس بین 3-4 ماه است. مگر اینکه خطاهایی در داخل سایت در خصوص آماده سازی سایت برای نمایش در موتور جستجوی گوگل وجود داشته باشد و مدت آن طولانی شود. مانند محتوای تکراری و سایر روش های اشتباه سئو.
بهترین روش خارج شدن از سندباکس گوگل چیست؟
خارج شدن از سندباکس بستگی به عملکرد سایت مورد نظر دارد. هرچه اصول و قواعد گوگل به شکل بهینه رعایت شود و محتوای ایجاد شده باب میل کاربر تولید شده باشد، خروج از این ابزار طولی نخواهد کشید. روشهای زیادی وجود دارد که میتوان برای افزایش سریعتر رتبه وبسایت در نتایج جستجو در گوگل استفاده شود، از جمله:
1- محتوای با کیفیت و متمایز ایجاد کنید
محتوایی که ایجاد می شود باید با کیفیت و متمایز باشد و حاوی اطلاعات مفیدی باشد که بازدیدکنندگان به دنبال آن بوده و دردی از دردهایشان را دوا کند.
2- بهینه سازی موتورهای جستجو
باید به عواملی که به بهبود وب سایت برای موتورهای جستجو کمک می کند توجه داشته باشید، مانند عنوان مناسب، توضیحات منحصر به فرد هر صفحه و کلمات کلیدی مناسب.
3- سرمایه گذاری در دیجیتال مارکتینگ
امکان سرمایه گذاری روی تبلیغات پولی در گوگل و شبکه های اجتماعی برای افزایش آگاهی از برند و محتوای ارائه شده توسط سایت وجود دارد.
4- توجه به طراحی و تجربه کاربری
باید به طراحی سایت و کاربرپسند بودن و سازماندهی آن توجه کرد و در عین حال سرعت بارگذاری و واکنش سایت را برای تمامی دستگاه ها بهبود بخشید.
5- به طور منظم محتوای جدید ایجاد کنید
برای افزایش بازدید و دستیابی به مخاطبان بیشتر، باید به طور مرتب محتوای جدید و با کیفیت به سایت اضافه شود.
6- بهره مندی از Google My Business
باید یک حساب Google My Business ایجاد کنید و اطلاعات موجود در آن را به صورت دوره ای به روز کنید تا شانس حضور در نتایج جستجو برای کسب و کارهای محلی افزایش یابد.
7- ایجاد لینک های خارجی با کیفیت بالا
سایت باید لینک های خارجی با کیفیت بالا را از سایر سایت های معتبر دریافت کند تا بتواند سریعا از سندباکس گوگل خارج شود. هنگام ایجاد لینک سازی خارجی به این نکته توجه داشته باشید که طعمه سایت های اسپم نشوید زیرا به شدت اعتبار سایت شما را پایین می آورد.
چه سایتهایی در دام سندباکس میافتند؟
این مشکل معمولا در همه سایت های جدید به شدت ظاهر می شود که با ارزیابی سایت ضعیف و دیر ظاهر شدن در نتایج صفحات جستجوی گوگل، مهمترین کلیدواژه ها و عبارات این سایت ها می توان به این موضوع پی برد.
با این حال، سایتهایی که محتوای آنها فیک و از سایتهای دیگر کپی شده است، برای مدت طولانیتری در سندباکس باقی خواهند ماند.
آیا گوگل وجود سندباکس را تأیید کرده است؟
شایان ذکر است که تاکنون، این شرکت غول پیکر گوگل به رسمیت شناخته نشده است و هیچ بیانیه رسمی از طرف آن وجود ندارد که توسعه ابزار Google Sandbox توسط این شرکت را تایید کند که از نمایش وب سایت های تازه ایجاد شده در اولین نتایج موتور جستجوی خود جلوگیری می کند.
اگرچه بسیاری از کارشناسان و پیشگامان در زمینه بهینه سازی موتورهای جستجو موسوم به “SEO” تایید کرده اند که اولین موتور جستجوی جهان، از ابزار سنذباکس گوگل با وب سایت های جدید استفاده می کند.
درباره Google Sandbox
در سال 2004، مدیران وبسایتها و متخصصان سئو به این نتیجه رسیدند که علیرغم تلاشهایشان برای سئو، وبسایتهای تازه تاسیس در چند ماه اول رتبه خوبی در گوگل نداشتند .
وب سایت های جدید به درستی توسط گوگل ایندکس می شوند، اما حتی برای کلمات و عبارات کلیدی نسبتا کم رقابت رتبه بندی نمی شوند.
دیدگاهتان را بنویسید