آموزش performance سرچ کنسول
performance سرچ کنسول یکی از بخش های مهم این ابزار قدرتمند است که با استفاده از آن میتوانید عملکرد وبسایت خود را آنالیز کنید و به نقاط قوت و ضعف سایت پی ببرید و آنها را بهبود یا ارتقا دهید. از جمله معیارهای قابل بررسی در بخش performance میتوان به تعداد کلیک، تعداد بازدید، میزان نمایش یا امپرشن، زمان لود صفحه و … اشاره کرد.
سرچ کنسول یکی از ابزارهای ارزشمند گوگل جهت بهینه سازی رتبه سایت در نتایج جستجوگر میباشد. این ابزار از امکانات و کارایی فراوانی در سنجش وب سایت شما برخوردار است به طوری که پیشرفت لحظه به لحظه سایت خود را توسط آن میتوانید مشاهده و بررسی کنید.
performance سرچ کنسول چه کارایی دارد؟
به کمک بخش prerformace سرچ کنسول و ارزیابی آن میتوانید مسیر مثبتی را برای پیشرفت سئو سایت رقم بزنید. به عبارت دیگر از این بخش آمار کل سایت خود را مورد تحلیل و بررسی قرار خواهید داد و آنچه در زمینه سئو و رشد کسب و کار شما موثر است را خواهید دید. با آموزش preformance سرچ کنسول میتوانید کلمات کلیدی ارزشمند و پر جستجو که کاربران دنبال آنها هستند را پیدا کنید.
آموزش performance سرچ کنسول
performance سرچ کنسول از قسمت های مهمی تشکیل شده است که ما در اینجا به بررسی تک تک جزئیات آن خواهیم پرداخت.
Search type -1
در این قسمت از سرچ کنسول، میتوان نوع جست و جوی خود را مشخص کنید. همان طور که در تصویر مشاهده میکنید، نوع جست و جو میتواند براساس ویدئو، تصویر، وب و اخبار باشد که با انتخاب هر یک از این گزینه ها، عمل سرچ براساس آن صورت میگیرد.
همچنین میتوانید برای مقایسه دو نوع از این گزینه ها، از تب campare استفاده کنید مثلا میتوانید تصویر و ویدئو را انتخاب کرده و میزان نرخ کلیک و امپرشن هر یک از این ها را با هم مقایسه کنید.
2- date
در این بخش performance سرچ کنسول، بازه زمانی را برای نمایش اطلاعات میتوان انتخاب کرد. همانطور که در تصویر مشاهده میکنید گزینه های انتخابی از 7 روز تا 16 ماه برای انتخاب در این زبانه موجود است. در قسمت کاستوم نیز میتوان تاریخ مد نظر خودتان را دستی وارد کرده و رور دکمه اپلای کلیک نمایید.
این زبانه نیز دارای تب compare میباشد که توسط آن میتوان بازه زمانی مشخصی را با هم مقایسه کرد.
3- new +
این بخش performance سرچ کنسول دارای فیلترهایی مانند: Query ،page ،country ،devic میباشد که میتوان دو کلمه کلیدی را با هم مقایسه یا یک کلمه کلیدی خاصی را بررسی نمایید. از گزینه پیج میتوان برای نمایش اطلاعات url خاصی اقدام کرد.
Query
توسط این گزینه میتوان کلمه کلیدی خاصی را جهت نمایش فیلتر کرد.
مثلا کلمه کلیدی را که انتخاب میکنید کلیه عبارات لانگ تل، هم خانواده و مترادف آن که توسط کاربران جستجو میشود را میتواند دید.
Page
با انتخاب این گزینه میتوانید آدرس url که مد نظرتان است را وارد کرده و اطلاعات مربوط به آن آدرس را مشاهده کنید. یا دو تا url خاصی را با یک دیگر مقایسه کنید.
Country
این گزینه برای شرکت هایی که بین المللی هستند و مخاطبان آن از اکثر نقاط جهان هستند بررسی و آنالیز کرد. با این گزینه میتوان کاربران را با توجه به موقعیت مکانی آن ها فیلتر کرد و یا اطلاعات ورودی مربوط به دو کشور خاصی را با هم مقایسه نمود.
Device
از قسمت device میتوانید تعداد ورودی هایی که از تلفن، تبلت و کامپیوتر را دارید مشاهده و آنها را با هم مقایسه کنید.
Last updated
در سمت راست صفحه عبارت Last updated وجود دارد که آخرین زمان آپدیت مربوط به ابزار سرچ کنسول را نشان میدهد.
4 مورد از مهمترین قسمت های performance سرچ کنسول که با کلیک بر روی هر کدام از آن ها، اطلاعات جامع تری را به صورت نمودار به شما نمایش میدهد. این گزینه ها شامل عبارات زیر است:
Total clicks
در این بخش از آموزش performance سرچ کنسول میتوانید تعداد کلیک هایی که به وبسایت شما انجام شده است را رویت نمایید.
Total impressions
رقمی که در این بخش قابل نمایش است بیانگر این است که وب سایت شما چند بار در نتایج جست و جوی گوگل به نمایش در آمده است. این رقم ممکن است بین محتوای متنی، عکس، ویدئو و … متفاوت باشد.
منظور از امپرشن چیست؟
هرگاه آدرس صفحه سایت در نتایج جست و جوی گوگل نشان داده شود و حتی کاربر نیز اقدام به کلیک بر روی لینک شما نکند یک امپرشن برای آن اتفاق می افتد.
Average CTR
این باکس در واقع میانگین نرخ کلیک را نشان میدهد. در صورت بالا بودن رقم این باکس میتوان نتیجه گرفت که مقاله شما برای کاربر جذابیت داشته و برایش مفید بوده است.
Avarege positon
این باکس میانگین موقعیت وب سایت شما را نشان میدهد. رقم نمایشی در این قسمت، بهترین میانگین وب سایتتان خواهد بود که در بازه زمانی مشخص اتفاق افتاده است.
همانطور که در عکس زیر مشاهده میکنید در پایین نمودار گزینه هایی قابل نمایش است که به توضیح مختصر هر یک می پردازیم.
Queries
در این زبانه کلمات کلیدی که کاربر آن ها را جست و جو کرده و با آن کلمه کلیدی سایت به نمایش درآمده است دیده میشود که میتوان تعداد کلیک و امپرشن ایجاد شده برای آن کلمه کلیدی را رویت نمود.
Page
در این زبانه آدرس یو آر ال هایی که نشان داده شده است و همچنین تعداد کلیک و امپرشن هر یک قابل مشاهده است.
Countries
در این قسمت performance سرچ کنسول میتوانید بفهمید بیشترین ورودی و کلیک مربوط به چه کشوری بوده است و تعداد کلیک و امپرشن ایجاد شده از آن کشور را مشاهده کنید.
Devices
با کمک این زبانه میتوانید بفهمید که بیشترین ورودی و نرخ کلیک مربوط به چه نمایشگر یا دستگاهی بوده است. مثلا مخاطبان شما بیشتر از گوشی جهت ورود به سایت شما استفاده میکنند یا دکستاپ. با مقایسه این دو ابزار میتوانید نقاط قوت و ضعف خودتان را، نسبت به دستگاهی که بیشتر استفاده میشود را تقویت کنید.
search appearance
در این زبانه میتوانید اطلاعاتی چون نمایش و رفتار سایت خود را مشاهده کنید. مثلا در نتایج جست و جوی گوگل، کلمه کلیدی شما، همراه با چه خصوصیاتی نشان داده میشود.
Dates
در این تب performance سرچ کنسول میتوانید تعداد کلیک و امپرشن ایجاد شده در بازه زمانی مشخص را مشاهده کنید.
پیشنهاد میکنیم مقاله enhancements سرچ کنسول را مطالعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید