رفع خطای index request rejected در سرچ کنسول
به احتمال زیاد در سرچ کنسول آدرس یک صفحه ای را Inspect کردهاید و با ارور index request rejected مواجه شدهاید و اکنون به دنبال راه حل برای رفع آن هستید. همچنین گاهی اوقات اتفاق می افتد که شما درخواست Live URL test را میدهید، ولی مجددا با خطای index request rejected در سرچ کنسول مواجه میشوید. در این بخش از آموزش سرچ کنسول گوگل میخواهیم ببینیم علت بوجود آمدن این خطا چیست و چگونه میتوانیم ارور index request rejected در سرچ کنسول را برطرف کنیم.
علت خطای index request rejected در سرچ کنسول چیست؟
قبل از حل ارور index request rejected ابتدا باید بفهمیم که علت بوجود آمدن این خطا چیست. معمولا این پیغام خطا زمانی نمایش داده میشود که ربات های گوگل به دلایل مختلفی از جمله: مشکلات فنی سایت، محتوای کپی شده و تکراری، کم بودن سرعت سایت و غیره نمیتواند صفحه مورد نظر را ایندکس کند. همچنین اگر سایت نوپا و تازه تاسیس باشد و بخواهید صفحه ای را ایندکس کنید، ممکن است با این ارور مواجه شوید.
حل ارور index request rejected در گوگل سرچ کنسول
تا اینجا متوجه شدید که چرا خطای index request rejected نمایش داده میشود. اکثر مواقع این خطا با انجام دادن بعضی از اقدامات ساده و صبر کردن رفع میشود. اما گاهی ممکن است برطرف کردن آن کمی پیچیده و زمان بر باشد. در ادامه نحوه رفع ارور index request rejected را با چند روش ساده به شما آموزش میدهیم.
1- صبور باشید و منتظر بمانید
اگر سایت شما تازه تاسیس و نوپا است یا محتوایی که تولید و منتشر کردهاید تازه است، ممکن است چند روزی طول بکشد تا گوگل آن را ایندکس کند. بنابراین بهتر است صبور باشید و منتظر بمانید.
2- محتوای یونیک و ارزشمند تولید کنید
همان طور که میدانید گوگل محتوای کپی و تکراری را دوست ندارد، بنابراین قرار دادن محتوای بیکیفیت و بیارزش میتواند یکی از دلایل نمایش خطای index request rejected باشد. پس بهتر است تا جایی که میتوانید محتوای یونیک و ارزشمند تولید کنید.
3- برطرف کردن مشکلات فنی سایت
وجود مشکلات فنی در سایت مانند: پایین بودن سرعت بارگذاری صفحات، افزونه های مخرب، ساختاربندی نامناسب، قالب ضعیف، خطاهای سایت و غیره میتواند علت ایندکس نشدن صفحات سایت شود. برای رفع این مشکل میتوانید به ابزار سرچ کنسول مراجعه کرده و آن را بررسی کنید.
4- از ابزار Google Fetch استفاده کنید
با استفاده از این بخش سرچ کنسول میتوانید به گوگل اطلاع دهید تا صفحه مورد نظر را مجددا بررسی کند. اکثر مواقع با این روش میتوانید مشکلات را برطرف کنید.
5- لینک های سالم و باکیفیت داشته باشید
لینک های شکسته و مخرب باعث میشود تا گوگل به درستی نتواند به صفحات مختلف سایت دسترسی داشته باشد و آنها را ایندکس کند. بنابراین بهتر لینک های سایت را بررسی کرده و در صورت داشتن مشکل آنها را رفع کنید.
6- بررسی کردن فایل robots.txt
گاهی اوقات نوشتن دستورات غلط و اشتباهی در فایل ربات مانع از ایندکس شدن صفحات میشود. پس بهتر است فایل robots.txt را بررسی کرده و در صورت اشتباه آن را اصلاح کنید. اگر نحوه نوشتن فایل ربات را بلد نیستید، میتوانید به مقاله robots.txt مراجعه کرده و آن را به صورت حرفه ای یاد بگیرید.
نکته: توجه داشته باشید که اگر تمام این اقدامات را بررسی کرده و انجام دادهاید، همان لحظه تغییرات اعمال نمیشود، بنابراین باید مدتی صبر کنید تا خطای index request rejected برطرف شود. اگر میخواهید تغییرات انجام شده سریعتر اعمال شود بهتر است یک فایل sitemap.xml ایجاد کنید و آن را در سرچ کنسول قرار دهید تا گوگل سریعتر بتواند تغییرات انجام شده را بررسی کند. برای این کار میتوانید به مقاله ساخت نقشه سایت مراجعه کرده و آن را بصورت حرفه ای یاد بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید