سئو چیست و اهمیت سئو کردن سایت
سئو چیست؟ سئو مخفف کلمه search engine optimization است که نقش بسیار مهمی در بهبود رتبه و نمایش وبسایت در نتایج اولیه گوگل دارد.
سئو به مجموعه ای از روش ها، تاکتیک ها و استراتژی هایی گفته میشود که یک سایت برای رسیدن به رتبه های برتر گوگل باید آنها را به صورت اصولی و قانونی پیاده سازی کند. سئو یعنی بهینه سازی یک وب سایت برای موتورهای جستجوگر مطابق با قوانین و خواسته های گوگل است.
گوگل با توجه به الگوریتم های خود بیش از 200 فاکتور را برای ارزیابی و رتبه بندی سایت ها در نظر میگیرد. سئو سایت نیازمند افراد حرفهای، با تجربه و با دانش بالا است که باید به قوانین و الگوریتم های گوگل آشنایی کامل داشته باشند.
به عبارت دیگر با توجه به الگوریتم های گوگل که در چند سال اخیر آپدیت شده و همیشه هم در حال بروز رسانی است؛ هر سایتی برای رسیدن به رتبه های برتر گوگل باید سئو و بهینه سازی سایت خود را مطابق با الگوریتم های گوگل انجام دهد.
فهرست مطالب
تعریف سئو از زبان کارشناسان بزرگ سئو در جهان
از زمان شکل گیری سئو تا الان، متخصصان و کارشناسان سئو که از ابتدا با روند شکل گیری سئو و رشد آن آگاه هستند و جزئیات آن را بخوبی میدانند، سئو را اینگونه تعریف کرده اند:
- سئو یعنی تولید محتوای باکیفیت و ارزشمند با توجه به نیاز کاربران برای برطرف کردن خواستههای آنها
- سئو ترکیبی از هنر و دانش است.
- سئو یعنی آگاهی از قوانین، الگوریتمهای گوگل و رفتار کاربران
- سئو ترکیبی از آنالیز، تحلیل، برنامه ریزی و اجرا است.
- سئو کردن سایت همانند یک مسابقه به داوری گوگل است.
- یادگیری منظم، بروز بودن، توانایی تحلیل و اجرا، راز موفقیت و پیروزی در سئو است.
- سئو یک علمی است که پایان ندارد.
- قوانین سئو را مثل یک دنیای واقعی در نظر بگیرید بدون هیچ پارتی بازی.
اهمیت سئو چیست؟
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و مخصوصا با روی کار آمدن تلفنهای همراه، اکثر مردم نیازهای روزمره خودشان را از طریق اینترنت برطرف میکند. مردم خریدهای اینترنتی، کارهای اداری، آموزشی، مطالعه، فروش محصولات، ارائه خدمات و خیلی از کارهای دیگر را از طریق اینترنت انجام میدهند. بنابراین هر سایتی که سئو خوبی داشته باشد و بتواند در نتایج برتر گوگل قرار بگیرد، سهم بیشتری از این بازار پر رقابت خواهد داشت.
با انجام سئو میتوانید در کلمات کلیدی مد نظر خودتان به لینکهای برتر گوگل دست پیدا کنید، تا خدمات و محصولات خود را در معرض دید مشتریان زیادی قرار داده و درآمد کسب و کار خود را چندین برابر افزایش دهید.
گوگل برای سایتهایی که روشهای فریب کارانه را پیش میگیرند و هدفشان فقط فریب دادن و دور زدن قوانین و مقررات گوگل است، امتیازات منفی در نظر گرفته و با تکرار تخلفات صفحات سایت را از نتایج جستجو حذف میکند.
اهداف سئو چیست؟
اهداف سئو در واقع کمک کردن به کاربران، سایتها و موتورهای جستجوگر است. کاربران با توجه به نیاز خودشان هر کلمه کلیدی را که جستجو میکنند، موتورهای جستجوگر با توجه به الگوریتم های خود، سایتهای مرتبط تر و بهینه (سئو) شده را در نتایج اولیه خود به آنها نمایش میدهد.
با سئو و بهینه سازی سایت، گوگل میتواند نتایج قابل قبولی را به کاربران خود نمایش دهد و آنها را راضی نگه دارد. این اقدام باعث افزایش اعتماد مخاطبان به گوگل میشود که این یکی از خواستههای مهم گوگل است. و در نهایت بخاطر راضی بودن کاربر از نتایج نمایش داده شده و برطرف شدن نیازشان، گوگل امتیازات خوبی برای سایت شما در نظر میگیرد و در نتایج برتر خود نمایش میدهد.
مزایای سئو چیست؟
- سئو باعث افزایش کلیک و ترافیک سایت میشود.
- سئو یکی از بهترین روش ها برای افزایش فروش محصولات اینترنتی به صورت آنلاین است.
- سئو سایت بهترین و کم هزینه ترین روش تبلیغاتی برای انواع کسب و کارها میباشد.
- سئو باعث برند و شناخته شدن کسب و کار خواهد شد.
- با سئو کردن سایت میتوانید کسب و کار خود را در سطح وسیع تری از کشور به مخاطبان زیادی معرفی کنید.
- با سئو سایت به صورت 24 ساعته درآمد اینترنتی خواهید داشت.
- سئو یکی از 3 شغل پر درآمد دنیای دیجیتال مارکتینگ است.
- سئو یک سرمایه گذاری دراز مدت برای انواع کسب و کار است.
- با سئو کردن سایت، خدمات و محصولات شما در نزدیکترین و دسترس ترین جایگاه با مخاطب قرار دارد.
- با توجه به پیشرفت تکنولوژی و آنلاین شدن اکثر کسبوکارها سئو بهترین و مطمئن ترین گزینه برای رونق دادن به یک بیزینس است.
- میتوان با سئو اصولی از رقیبان حوزه کاری خود سبقت گرفته و بازار را در دست بگیرید.
سئو چقدر زمان نیاز دارد؟
زمان یکی از فاکتورهای مهم و اصلی در سئو برای رسیدن به نتیجه مطلوب است. سئو یک پروسه طولانی مدت است و برای رسیدن به نتایج دلخواه باید صبور باشید. سئو مانند کاشت یک محصول است که چند ماه باید کار کنید تا به درآمد برسید.
زمان سئو کردن یک سایت به عواملی مختلفی بستگی دارد، مانند:
- این که رقابت در کلمه کلیدی هدف شما چقدر سخت باشد.
- رقبا چقدر بر روی سئو وبسایت خود کار کرده اند و میکنند.
- و اینکه درخواست و خواسته های کارفرمایان چه چیزی باشد.
- اینکه شما در روز چقدر برای سئو کردن سایت زمان در نظر میگیرید.
معمولا برای سئو اصولی 6 الی 18 ماه زمان لازم است تا به نتیجه برسد.
انواع سئو
سئو یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر یک فرایند بسیار پیچیده و زمانبر است که برای رسیدن به موفقیت باید یک مسیر پر و پیچ خم را طی کنید. روشها، تکنیکها و استراژیهای زیادی برای رسیدن به رتبههای برتر گوگل وجود دارد که انجام دادن اصولی آنها میتواند تاثیر مثبتی در این فرایند داشته باشد. زمانی میتوان به نتیجه دلخواه رسید که این روش ها در مسیر درست و هدفمند اجرا شوند.
به صورت کلی سئو به چهار قسمت تقسیم میشود:
- سئو تکنیکال (Techniacal SEO)
- سئو داخلی (On-Page SEO)
- سئو خارجی (Off-Page SEO)
- و سئو محلی (local seo)
هریک از این بخش ها شامل چند مرحله مهم و تاثیر گذار است که در ادامه مقاله سئو موشک به آنها خواهیم پرداخت.
سئو تکنیکال چیست؟
به کلیه عملیات و اقداماتی که در یک سایت برای بهتر خزیدن موتورهای جستجوگر پیاده سازی میشود، سئو تکنیکال میگویند. این اقدامات بیشتر مربوط به مرحله برنامه نویسی سایت است.
سئو تکنیکال به کلیه اقدامات فنی سایت مانند: سرعت سایت، هاست، استفاده از نقشه سایت، نصب و استفاده از سرچ کنسول، ریسپانسیو بودن سایت، بهینه سازی ساختار سایت، استفاده از فایل robot.txt و دهها عملیات دیگر که بر روی سئو تاثیر گذار است.
سئو داخلی چیست؟
به مجموعه اقداماتی که درون سایت انجام میشود مانند: تولید محتوای سئو شده، قرار دادن تصاویر و بهینه سازی آنها، فیلمها، لینکسازی داخلی، نوشتن متا تگهای عنوان، توضیحات متا، نوشتن تیترهای جذاب و هر چیز دیگری که داخل سایت خود بارگذاری و عملیاتی بر روی آنها انجام میدهید، سئو داخلی میگویند.
اگر سئو داخلی یک سایت اصولی و طبق قوانین و مقررات گوگل انجام شود، شما در واقع 30٪ از راه را رفته اید و چه بسا گوگل بعضی از کلمات کلیدی هدف شما را در همان ماه های نخست در رتبههای برتر خود قرار دهد.
حتما بخوانید: سئو داخلی چیست و نکات مهم آن؟
برخی از نکات سئو داخلی
- انتخاب بهترین و جذابترین عنوان برای هر صفحه.
- رعایت نکات سئو توضیحات متا (دیسکریپشن)
- استفاده از آدرس و URLهای مناسب برای هر صفحه
- رعایت نکات سئو تگ Alt برای تصاویر استفاده شده
- استفاده مناسب و بجا از تگ های h1 تا h6
- انتخاب کلمات کلیدی مناسب برای هرکدام از صفحات
- نوشتن محتوای باکیفیت، کاربر پسند و سئو شده
- لینک سازی های داخلی
سئو خارجی چیست؟
کلیه فعالیتهایی که بیرون از سایت برای ارتقاء و بهبود جایگاه وبسایت انجام میشود، سئو خارجی یا seo off page میگویند. برخی از اقدامات و استراتژیهای سئو خارجی مانند: کانتنت مارکتینگ، وبلاگ نویسی، برند سازی، فعالیت در شبکه های اجتماعی و لینک سازی به روش های گوناگون است.
به عبارت دیگر برای رسیدن به رتبه های بالاتر، مجموعه ای از پیوندها یا لینک هایی که از یک سایت دیگر به سایت شما داده میشود و آن ها را به یکدیگر متصل میکند، سئو بیرون صفحه (off page seo) می گویند.
اگر از یک سایتی به سایت شما لینک داده شود در اصطلاح لینک ورودی و هنگامی که از سایت شما به سایت دیگران لینک داده شود لینک خروجی میگویند. لینک سازی خارجی نقش بسیار مهمی در بهبود و ارتقاء رتبه سایت دارد. با این کار در واقع سایت های لینک دهنده اعتبار و قدرت خود را به سایت مقصد منتقل میکنند.
لینک های خارجی دو نوع هستند:
- لینک های فالو که قدرت و اعتبار سایت را منتقل میکند.
- لینک های نوفالو که از انتقال قدرت جلوگیری میکند.
سئو محلی چیست؟
به تکنیکها و ترفندهایی که برای بهینهسازی سایتهای منطقهای و محلی پیاده سازی میشود، سئو محلی میگویند. با انجام تاکتیکهای سئو محلی میتوانید در سریعترین زمان ممکن در یک منطقهای از شهر یا مکان خاص به نتایج برتر گوگل برسید.
انواع روش های سئو
به صورت کلی برای سئو کردن یک سایت 3 روش وجود دارد:
- سئو کلاه سفید
- سئو کلاه خاکستری
- سئو کلاه سیاه
سئو کلاه سفید چیست؟
به مجموعهای از تاکتیکها، استراتژیها و روشهای که طبق مقررات و قوانین گوگل انجام میشود، سئو کلاه سفید میگویند. در روش سئو کلاه سفید ما همیشه به حرف گوگل گوش میدهیم و هیچ وقت قرار نیست، بر خلاف خواستههای آن عمل کنیم.
اگر چه این روش نسبت به سئو کلاه سیاه زمان بیشتری برای رسیدن به رتبههای بالاتر نیاز دارد؛ ولی به محض رسیدن سایت به صفحات نخست، جایگاهش در خطر نمی افتد و امکان جریمه سایت توسط گوگل به صفر میرسد.
سئو کلاه سیاه چیست؟
در سئو کلاه سیاه روشها و ترفندهایی که انجام میدهیم خلاف خواستهها و الگوریتم های گوگل است و هیچ وقت قرار نیست به حرف گوگل گوش دهیم.
در سئو کلاه سیاه خیلی زودتر به نتیجه خواهیم رسید، ولی بعد از مدتی گوگل این ترفندها و اقداماتی که پیاده سازی کردیم را شناسایی میکند و جریمه سنگینی را برای صفحات ما در نظر میگیرد. استفاده مکرر از این روش باعث میشود گوگل بعد از مدتی سایت را از نتایج خود به طور کامل حذف کند و برگرداندن آن کار بسیار سخت و دشواری است
سئو کلاه خاکستری چیست؟
روش سئو کلاه خاکستری مرز بین سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه است. با استفاده از این روش میتوان اقدامات و ترفندهایی را انجام داد که گوگل به راحتی نتواند از وجود آن ها مطلع شود.
از این روش میتوان کنار سئو کلاه سفید برای سریعتر نتیجه گرفتن سایت استفاده کرد، اما به شرطی که به ترفندها و نکات سئو کلاه خاکستری آشنایی کامل داشته باشید. اگر در انجام سئو کلاه خاکستری نکات آن رعایت نشود، گوگل بعد از مدتی آنها را شناسایی کرده و سایت را جریمه میکند.
توصیه شرکت سئو موشک این است که برای سرمایه گذاری دراز مدت و برندینگ سایت خود از سئو کلاه سفید استفاده کنید. سئو کلاه سفید ممکن است نسبت به دو روش دیگر یکم زمان بر باشد، ولی به هیچ وجه توسط گوگل جریمه نخواهید شد.
سئوکار کلاه سفید
سئوکار کلاه سفید فردی است که با استفاده از جدیدترین روشها و استاندارهای قانونی، یک سایت را بهینه سازی میکند و به نتایج برتر گوگل میرساند. با این روش سایت شما وقتی به نتایج برتر برسد، جایگاهش را به آسانی از دست نمیدهد. حتی مواقعی که یک کار اشتباه انجام میدهید به خاطر کارهای درستی که قبلا انجام داده اید، گوگل از اشتباه شما چشم پوشی میکند.
سئوکار کلاه سیاه:
سئوکار کلاه سیاه فردی است که با استفاده از روش های غیر قانونی سعی دارد، قوانین گوگل را دور بزند تا سریعتر به نتایج گوگل برسد و ترافیک زیادی دریافت کند. اما این روش را موتورهای جستجوگر تایید نمیکنند و بعد از مدتی سایت خاطی پنالتی و از نتایج حذف خواهد شد.
سئوکار کلاه خاکستری:
سئوکار کلاه خاکستری فردی است که در کنار پیاده سازی تکنیک های کلاه سفید، گاهی از روش کلاه سیاه هم استفاده میکند تا سریعتر به نتیجه برسد.
تاثیر شبکه های اجتماعی در سئو چیست؟
امروزه یکی از سوالات پرتکرار افراد این است که آیا شبکههای اجتماعی بر سئو تاثیری دارد یا نه؟ بله شبکههای اجتماعی بر سئو تاثیر گذار هستند، به شرطی که واقعا در شبکههای اجتماعی فعالیت داشته باشید، نه اینکه فقط یک اکانت کاربری ایجاد کنید و فعالیتی انجام ندهید.
محتوایی که در رسانههای اجتماعی قرار میدهید، میتواند ترافیک بیشتری به سمت سایت جذب کند. همچنین وقتی به صورت منظم محتوای ارزشمند در وبسایت خود منتشر میکنید، میتوانید لینک محتوا را در شبکههای مختلف مانند: یوتیوب، فیسبوک، تویتر و غیره به اشتراک بگذارید تا کاربران بیشتری را به سمت سایت خود جذب کنید.
با فعالیت در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، آپارات و غیره میتوانید محصولات و خدمات خود را تبلیغ نمایید تا به صورت هدفمند مشتریان را به سمت وبسایت خود هدایت کنید.
چه کسی سئو سایت را انجام میدهد؟
سئو در اصطلاح شاید ساده باشد ولی در عمل بسیار پیچیده و دشوار است و انجام دادن آن نیازمند تجربه و دانش بسیار بالایی است. این که سئو سایت را چه کسی انجام دهد به بودجه، زمان و منابع انسانی بستگی دارد و صاحب کسب و کار با در نظر گرفتن این موارد میتواند درباره نحوه سئو کردن سایت خود تصمیم بگیرد.
به طور کلی کسبوکارهای مختلف اینترنتی، سئوی سایت خود را به 4 روش مدیریت میکنند.
- یادگیری سئو و انجام آن توسط خود صاحب کسب و کار
- سئو کسبوکار خود را به یک شخص سئوکار یا شرکتی برون سپاری میکنند.
- تشکیل یک تیم داخلی برای انجام خدمات سئو در شرکتهای (کسب و کارهای) بزرگ
- تشکیل یک تیم داخلی سئو + مشاوران حرفهای سئو در شرکتهای بزرگ
درآمد یک سئو کار چقدر است؟
درآمد یک سئو کار با توجه به تخصص، دانش، تجربه و اقداماتی که انجام میدهد و نوع پروژه ای که دریافت میکند، میتواند متقاوت باشد. به عبارتی دیگر یک سئوکار یا کارشناس سئو به روشهای مختلفی مانند: آموزش سئو، مشاوره سئو، خدمات سئو، آنالیز سئو، چیدن استراتژی سئو و … میتواند کسب درآمد کند.
سئو را چگونه یاد بگیریم؟
یادگیری سئو کار آسانی نیست و اقدامات بسیار زیادی باید انجام دهید تا به یک متخصص سئو تبدیل شوید. ولی اگر برنامه ریزی و پشتکار بالایی داشته باشید، قطعا یک سئوکار متخصص خواهید شد، تا بتوانید کسب و کار خودتان را با سئوی اصولی به نتایج برتر گوگل برسانید.
مهمترین مسئله در یادگیری سئو داشتن هدف، انگیزه و علاقه است. یادگیری سئو کار یک یا چند روز نیست، بلکه باید ماهها (حداقل بالای 10 ساعت) مطالعه و اجرا کنید تا بتوانید به نحو احسن تمام نکات سئو را یاد بگیرید و در ذهن شما هک شود.
تنها در این صورت است که میتوانید به یک سئوکار حرفه ای تبدیل شوید. به طور کلی با مطالعه کتابها، مطالعه مقالههای سئو در سایتهای مختلف، مشاهده فیلمهای آموزشی و شرکت در دوره های آموزشی میتوانید سئو را یاد بگیرید.
آموزش سئو به صورت حرفه ای با تمام نکات بروز آن در مقاله های سئو موشک برای علاقهمندان به سئو قرار داده شده است و میتوانید از این آموزشهای رایگان سئو استفاده کنید.
گوگل یا موتورهای جستجوگر چیست؟
گوگل یکی از بهترین موتورهای جستجوگر در جهان است که همیشه تلاش میکند شبیه به یک انسان عمل کند و از هوش مصنوعی نیز برای بهبود عملکرد خود استفاده میکند.
سرمایه گوگل همان نتایج خودش است که به کاربران نمایش میدهد. در چند سال اخیر گوگل به سمتی حرکت میکند که به عنوان موتورهای پاسخگو باشد و نیاز کاربر را در همان لحظه برطرف کند.
مثلا: وقتی کاربران قیمت طلا یا دلار را جستجو میکنند، گوگل در نتایج خود قیمت آنها را بدون این که کاربر بر روی لینک سایتی کلیک کند نمایش میدهد.
نحوه کار موتورهای جستجوگر
موتورهای جستجوگر در سه مرحله محتوایی که تازه منتشر یا بروزرسانی شده است را پیدا کرده و رتبه بندی میکند، تا بتوانند اطلاعات مرتبط و ارزشمندی از میان میلیونها وبسایت پیدا کنند و در اختیار کاربران قرار دهند. این سه مرحله شامل:
1- کرال کردن یا خزیدن: وقتی که یک محتوا تازه منتشر یا بروزرسانی میشود، رباتهای گوگل آنها را میخزند و توسط لینکهای ایجاد شده به صفحات دیگر وارد میشوند و محتوای سایت را کرال میکنند.
2- ایندکس کردن: بعد از اینکه محتوای سایت توسط خزندهها کرال شد، موتورهای جستجو آنها را طبقهبندی کرده و در دیتابیسهای خود (ایندکس) ذخیره میکنند.
3- رتبهبندی: موتورهای جستجو بعد از مراحل ایندکس، آنها را رتبهبندی میکنند. وقتی کاربر یک عبارتی را سرچ میکند، موتورهای جستجو به دیتابیس مراجعه کرده و اطلاعات مرتبط با عبارت جستجو شده را با توجه به رتبه بندی آنها در اختیار کاربر قرار میدهد.
فاکتورهای رتبه بندی گوگل
گوگل بیش از 200 فاکتور برای رتبه بندی سایت ها در نظر میگیرد و در هر حوزه ای هر سایتی که بیشتر و بهتر بتواند نسبت به رقبای خود این فاکتورها را رعایت کند در جایگاه بالاتری قرار میگیرد. برخی از مهمترین فاکتورهای گوگل برای رتبه بندی سئو وب سایتها شامل:
- سایت هایی که همیشه به صورت منظم به روزرسانی میشوند.
- تولید محتوای باکیفیت و سئو شده
- جذاب و کاربر پسند بودن
- ریسپانسیو بودن سایت
- سرعت بالای سایت
- راضی نگه داشتن کاربر
- سایت هایی که طبق قوانین و اهداف گوگل عمل می کنند.
الگوریتم های گوگل
همان طور که در دنیای واقعی هر کدام از کشورها قوانین خودشان را دارند و باید مردم از آنها تبعیت کنند و در صورت نقض قوانین جریمه های مختلفی شامل حالشون میشود.
الگوریتم ها نیز همان قوانین و مقررات گوگل هستند که از آشفتگی و هرجومرج در نتایج گوگل جلوگیری میکنند. هدف الگوریتمها حذف کردن سایتهای بیکیفیت از نتایج خود و همچنین بهبود و ارتقاء دادن سایت هایی است که محتوای باکیفیت، ارزشمند و سئو شده تولید کرده و نیاز کاربران را برطرف میکنند.
هر سئوکاری که به این الگوریتم ها آشنایی کامل داشته باشد و بتواند سئو وبسایت را مطابق با این قوانین پیاده سازی کند، قطعا جایگاه بهتری نزد گوگل خواهد داشت.
انواع الگوریتم های گوگل
- الگوریتم پاندا
- الگوریتم پنگوئن
- الگوریتم برت
- الگوریتم مرغ مگس خوار
- الگوریتم کبوتر
- الگوریتم رنک برین
- الگوریتم گوره خر
- الگوریتم گافئین
سوالات متداول درباره سئو
1- سئو کردن سایت چیست؟
هدف از سئو و بهینه سازی سایت رسیدن به نتایج برتر گوگل و دریافت ترافیک ارگانیک از سوی موتورهای جستجوگر است. هر چقدر نکات سئو بصورت اصولی و درست انجام شده باشد، جایگاه سایت بالاتر از رقبا قرار خواهد گرفت، و کاربران زیادی از سایت بازدید خواهند کرد.
2- تفاوت تبلیغات ادوردز با سئو چیست؟
تبلیغات ادوردز یک روش پولی است و برای نمایش دادن صفحات در رتبه های برتر، باید به ازای هر کلیک مبلغی را به گوگل پرداخت کنید. در تبلیغات ادوردز با تمام شدن بودجه صفحات سایت شما از نتایج برتر گوگل حذف شده و به جایگاه اصلی خودش برمیگردد.
اما با سئو کردن سایت میتوان به مرور زمان به نتایج برتر گوگل دست پیدا کرد و هزینه ای هم نباید برای گوگل پرداخت کنید و جایگاه سایت ماندگاری بسیار بالایی خواهد داشت.
3- آیا سئو در کسب و کارهای کوچک تاثیر گذار است؟
بله. اگر شما یک کسب و کار کوچک دارید و میخواهید مشتریان زیادی را با برند و خدمات خود آشنا کنید، سئو بسیار مهم و تاثیر گذار است. با سئو کردن سایت میتوانید مشتریان بیشتری از سرتاسر کشور داشته باشید و درآمد خوبی بدست بیاورید.
4- چگونه به یک سئو کار حرفه ای تبدیل شویم؟
سئو یک علم پیچیده است که هر روز هم در حال بروزرسانی است. برای یادگیری سئو و تبدیل شدن به یک متخصص سئو حداقل باید 6 ماه زمان بگذارید. همچنین باید همراه با مطالعه و آموزش سئو، مواردی را که یاد میگیرید بر روی یک سایت اجرا کنید تا در ذهنتان هک شود و نتیجه اقداماتی که انجام میدهید را ببینید. تنها در این صورت است که میتوانید به یک سئو کار حرفه ای تبدیل شوید.
5- مزیت های انجام سئو چیست؟
اگر بر روی یک سایت سئوی قوی و اصولی طبق قوانین گوگل انجام شود، میتوان هر ماه به صورت طبیعی هزاران بازدید کننده به سمت سایت هدایت کرد و فروش سایت را افزایش داد.
6- رایج ترین اشتباهات سئو چیست؟
برخی از اشتباهات رایج سئو که میتواند تاثیر منفی بر سئو سایت بگذارد، شامل: تحقیق کلمات کلیدی اشتباهی، محتوای تکراری، کپی و بیکیفیت بودن محتوا، لینک سازیهای غیر اصولی، بی ارزش و اسپم بودن صفحات سایت و … میباشد.
7- کلمات کلیدی در سئو چیست؟
کاربران با استفاده از کلمات کلیدی و جستجو کردن آنها در موتورهای جستجوگر به اهداف خودشان میرسند. بنابراین انتخاب کلمات کلیدی مناسب میتواند ترافیک سایت را افزایش دهد.
8- سرعت سایت چه تاثیری در سئو دارد؟
یکی از فاکتورهای اصلی گوگل بالا بودن سرعت سایت است و تاثیر مستقیم در سئو دارد. کاربران دوست دارند در کمترین زمان به خواسته هایشان برسند و هرسایتی که سرعت بهتری داشته باشد، محبوبیت بیشتری نزد مخاطبان و گوگل خواهد داشت.
9- آیا لینک های خارجی در سئو تاثیری دارند؟
بله. هر چقدر لینکهای ایجاد شده طبیعی و مرتبط با محتوای شما باشد، قدرت و اعتبار بیشتری به سایت مبدا منتقل میکنند.
10- هزینه خدمات سئو چقدر است؟
قیمت سئو را نمیتوان برای همه سایتها بصورت یکسان در نظر گرفت. هر کسبوکاری با توجه به نوع حوزه کاری، میزان رقابت و سختی کلمه کلیدی میتواند هزینه سئو متفاوتی داشته باشد که بعد از بررسی و آنالیز مشخص میشود.
کلام آخر
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام آموزش سئو چقدر زمان میبرد یادبگیریم؟
درود بر شما
اگر پشت کار داشتنه باشید روزی 5 ساعت به بالا بخونید حدود یک سال