سئو سایت تازه تاسیس چیست و نکات مهم آن
سئو سایت تازه تاسیس کمک میکند تا کسب وکار شما رشد و رونق پیدا کند و به اهدافی که در دنیای وب دارید سریعتر برسید. پس اگر میخواهید در دنیای وب به موفقیت برسید، بهتر است اصول و نکات سئو سایت تازه تاسیس را بدانید و آنها را انجام دهید. در غیر این صورت تمام تلاشهای شما بی نتیجه خواهد ماند و به موفقیت نخواهید رسید.
سئو سایت چیزی نیست که بعد از راهاندازی سایت به فکر آن بیوفتید، بلکه باید در همان ابتدا قبل از طراحی و استارت کار این نکات سئو را بدانید و انجام دهید. در این مقاله به بررسی 9 نکته کلیدی سئو سایت جدید میپردازیم.
فهرست مطالب
سایت تازه تاسیس یعنی چه؟
قبل از هر چیزی بهتر است بدانیم که اصلا سایت تازه تاسیس به چه سایتی گفته میشود؟ سایت تازه تاسیس تعاریف مختلفی دارد و ما این گونه آن را تعریف میکنیم.
سایتی که هنوز هیچ گونه فعالیتی در آن انجام نشده و محتوایی قرار نگرفته است و رباتهای گوگل هیچ صفحهای را کرال و ایندکس نکردهاند، یک سایت تازه تاسیس است. دقت کنید که اگر شما یک دامنهای را چند سال قبل گرفته باشید، ولی موارد ذکر شده در آن انجام نشده باشد، در واقع دامنه شما صفر است. از موقعی که شما در آن محتوا قرار میدهید و رباتهای گوگل صفحات شما را ایندکس و کرال میکنند، آغاز کار سایت شما است.
سئو سایت تازه تاسیس
اگر شما یک سئوکار هستید به احتمال زیاد درباره سندباکس گوگل اطلاعاتی دارید. وقتی که یک سایت جدید راهاندازی میشود، گوگل برای اینکه مطمئن شود، سایت تازه تاسیس کیفیت خوبی دارد و هدفش برطرف کردن خواستههای کاربران است و قصد فریب گوگل را ندارد. آن را بری مدتی در دوره سندباکس قرار میدهد تا از لحاظ کیفیت و عملکرد، سایت نوپا را بسنجد.
بنابراین در اوایل راهاندازی سایت هرچقدر شما نکات سئو سایت تازه تاسیس را به نحو احسن انجام دهید، در بدو ورود به دنیای وب، نتایج خوبی از موتورهای جستجوگر دریافت خواهید کرد.
به این نکته توجه کنید که سئو سایت هرگز تمام نمیشود و نباید این تصور را داشته باشید که بعد از مدتی دیگر نیازی به سئو سایت نیست. بلکه اگر کلمه کلیدی اصلی شما هم به رتبههای برتر برسد، برای نگه داشتن در نتایج برتر باید سئو سایت خود را ادامه دهید. پس سئو یک جاده بی پایان است که گاهی هموار و گاهی غیر هموار است. البته اگر سئوی سایت تازه تاسیس با دقت تمام انجام شود، این جاده برای شما هموار خواهد بود.
نکات مهم سئو سایت تازه تاسیس
1- انتخاب نام دامنه:
امیدوارم قبلا از اینکه نام دامنه را انتخاب کرده باشید، به سراغ این مقاله آمده باشید. انتخاب نام دامنه مناسب یکی از موارد تاثیر گذار در سئو سایت تازه تاسیس است. انتخاب نام دامنه مناسب نه تنها در طولانی مدت تاثیر خودش را نشان میدهد، بلکه اولین چیزی است که در سایت شما موتورهای جستجو و کاربران با آن مواجه میشوند.
نام دامنه را باید طوری انتخاب کنید که در همان ابتدا موتورهای جستجو و حتی کاربران به موضوع و خدماتی که قرار است ارائه دهید پیببرند. هنگام انتخاب نام دامنه بهتر است کمی زمان بگذارید، تحقیق و پرسجو کنید تا یک اسم مناسب برگزینید. چرا که در آینده کاربران شما را با این اسم خواهند شناخت و برند شما خواهد بود.
نام دامنه باید کوتاه، ساده و به یادماندنی باشد و تا حد امکان باید کلمه کلیدی اصلی موضوع کسبوکار شما را شامل شود. دامنههایی که خیلی طولانی هستند و از خط تیره در بین کلمات استفاده شده باشد، در ذهن کاربران باقی نمیماند و ممکن است نزد گوگل هرزنامه به نظر برسد و به برند شما صدمه بزند.
اگر میخواهید یک دامنه مناسب انتخاب کنید بهتر است مقاله مهمترین نکات انتخاب نام دامنه را مطالعه کنید.
2- استفاده از وردپرس:
شما برای کار با وبسایت خود به یک پلتفرم نیاز دارید. سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از بهترین و راحتترین پلتفرمهای حال حاظر در جهان است که بدون نوشتن حتی یک خط کد به آسانی میتوانید وب سایت خود را راهاندازی و مدیریت کنید. شما اگر زبان برنامه نویسی هم بلد نباشید، به راحتی میتوانید با نصب کردن افزونههای رایگان و پولی امکانات مورد نیاز را به وب سایت خود اظافه کنید.
وردپرس برای سئو سایت تازه تاسیس بسیار ارزشمند و کاربردی است و در کمترین زمان میتوانید نحوه کار کردن با آن را یاد بگیرید. وردپرس رایگان است و در ابتدای کار نیازی به بهینه سازی زیادی ندارد و دوستدار سئو است.
3- آماده سازی زیرساختهای سایت:
شما قبل از این که محتوایی در وبسایت خود قرار دهید بهتر است مسائل فنی و زیر ساخت های سایت را پیادهسازی کنید. اما به این نکته دقت کنید که شما باید همواره موارد فنی و زیر ساختهای سایت را مورد بررسی قرار دهید تا ایرادی نداشته باشد.
انتخاب آدرس مناسب برای صفحات سایت، ایجاد ساختار مناسب برای سایت، ریسپانسیو بودن وبسایت، افزایش سرعت سایت، بهینه کردن تصاویر، انتخاب هاست مناسب و خیلی موارد دیگر که باید مورد بررسی قرار بگیرند.
برای آگاهی بیشتر درباره مسائل فنی و زیر ساختهای سایت پیشنهاد میکنیم مقاله سئو تکنیکال را مطالعه نمایید تا تمام موارد را جز به جز یاد بگیرید و انجام دهید.
4- آنالیز رقبا:
تحلیل و آنالیز رقبا یکی از اقدامات اولیه در سئو سایت جدید است. بهتر است در ابتدای کار رقبای حوزه کاری خود را آنالیز و بررسی کنید. با آنالیز رقبا میتوانید فعالیتها و اقداماتی را که برای افزایش سئو سایت انجام دادهاند را شناسایی کنید و با چیدن یک برنامهریزی حساب شده بهتر از آنها عمل نمایید.
5- تولید محتوای ارزشمند و باکیفیت:
در زمان شروع سئوی سایت تازه تاسیس اولین چیزی که با آن روبرو میشوید محتواست. اگر چه گوگل فاکتورهای زیادی برای رتبهبندی سایتها در نظر میگیرد، اما به جرات میتوان گفت تمام این موارد حول محتوا میچرخد.
در واقع کاربر به خاطر محتوا به سایت شما مراجعه میکند و اگر شما تمام فاکتورهای سئو مانند: افزایش سرعت سایت، ریسپانسیو بودن، طراحی سایت و موارد دیگر را به نحو احسن انجام داده باشید، ولی محتوای ارزشمند و کاربرپسندی در سایت خود قرار ندهید، تلاش شما بی نتیجه خواهد بود.
بنابراین بهتر است در همان ابتدا که سئو سایت جدید را شروع کردهاید به تولید محتوای ارزشمند توجه ویژهای داشته باشید. در واقع باید محتوایی در وبسایت قرار دهید تا بتواند نیاز کاربران را برطرف سازد. پیشنهاد میکنیم مقاله تولید محتوا چیست و روش های تولید محتوا را مطالعه نمایید، تا بتوانید یک محتوای با کیفیت ایجاد کنید.
6- شناسایی مخاطبان:
اولویت اول شما از سئو و بهینه سازی سایت باید مخاطبان باشد. اگر شما بتوانید مخاطبان خود را راضی نگه دارید و نیازهای آنها را برطرف کنید، گوگل هم راضی خواهد بود و رتبههای خوبی برای شما در نظر میگیرد.
در واقع تمام اهداف و خواسته گوگل برطرف کردن نیاز کاربران است و تمام الگوریتمهایی که منتشر میکند بر اساس سلایق مخاطبان میباشد. پس به هیچ عنوان مخاطبان خود را دست کم نگیرید و هر چیزی که تولید میکنید باید هدف اول شما مخاطبان باشد.
7- انجام سئو داخلی و سئو خارجی:
در سئوی سایت جدید باید اطلاعاتی درباره سئو ON Page داشته باشید و بدانید که چه اقداماتی باید انجام دهید. به تمام کارهایی که در داخل سایت انجام میشود، سئو داخلی میگویند.
این موارد شامل: لینک سازیهای داخلی و خارجی، استفاده از کلمات کلیدی، تولید محتوا، قرار دادن تصاویر و بهینه سازی آنها، نوشتن عناوین جذاب و سئو شده، نوشتن توضیحات متای سئو شده و موارد دیگر است که در همان ابتدای تاسیس سایت باید رعایت شوند.
به تمام اقداماتی که بیرون از سایت انجام میشود سئو خارجی میگویند که تاثیر مستقیم در افزایش سئو سایت دارد. یکی از مهمترین اقدامات در سئو خارجی دریافت بک لینک از سایتهای معتبر و قدرتمند است.
شما با داشتن یک سایت معتبر و ارزشمند میتوانید، سایر سایتها را ترغیب کنید تا به وبسایت شما لینک دهند. توصیه میکنیم مقاله سئو خارجی را مطالعه نمایید تا با تمام جزئیات و نکات سئو خارجی آشنا شوید و به نحو احسن آنها را پیاده سازی کنید.
8- از کلمات کلیدی کم رقابت شروع کنید:
انتخاب کلمات کلیدی مناسب یکی از مهمترین فاکتورها برای رسیدن به موفقیت است، چرا که کاربران با جستجوی کلمات کلیدی به سایت شما خواهند رسید. هنگام بهینه سازی سئو سایت جدید بهتر است از کلمات کلیدی طولانی و کم رقابت شروع کنید تا سریعتر بتوانید در نتایج گوگل دیده شوید و وردوی بگیرید.
معمولا کلماتی که پر رقابت هستند در ابتدای سئو سایت تازه تاسیس توصیه نمیشود، چرا که رتبه گرفتن در آنها بسیار سخت و زمان بر است. پس خدمات ویژه ای که ارائه میدهید، مزایای محصولات شما و مشکلاتی که محصولات شما به حل آنها کمک میکند، بهترین محتوا برای رتبه گرفتن هستند.
9- نصب ابزارهای ضروری:
بهتر است قبل از شروع هر کاری ابزارهای ضروری و آماری را برای سئوی سایت تازه تاسیس نصب و راهاندازی کنید. ابزار گوگل آنالیتیکس و سرچ کنسول از مهمترین ابزارهای سئو سایت است که در موفقیت و پیشرفت سایت به شما کمک بسیاری میکند.
شما به کمک این ابزارها میتوانید اطلاعات ارزشمندی درباره میزان ترافیک سایت، نرخ کلیک، تعداد ایمپرشن، جایگاه کلمات کلیدی، خطاهای موجود در وبسایت، مشکلات فنی سایت و خیلی دادههای ارزشمند دیگر بدست بیاورید. به کمک این اطلاعات میتوانید سلیقهها و نیاز مخاطبان خود را بهتر بشناسید تا در ابتدای کار آنها را به نحو احسن انجام دهید و رتبه های خوبی بگیرید.
اگر اطلاعاتی درباره ابزارهای آماری سایت ندارید پیشنهاد میکنیم به مقاله ابزارهای سئو مراجعه کنید تا با کارایی و نجوه عملکرد آنها به طور کامل آشنا شوید.
سوالات متداول درباره سئو سایت تازه تاسیس
1- آیا سئو سایت جدید کارآمد است؟
قطعا بله. برای پیشرفت و رسیدن به موفقیت در دنیای وب، باید تمام نکات سئو سایت تازه تاسیس را بدانید و انجام دهید.
2- برای سایت تازه تاسیس چه پلتفرمی مناسب است؟
بهترین و آسانترین پلتفرم برای سایتهای نوپا سیستم مدیریت محتوای وردپرس میباشد.
3- آیا برای سایت های نوپا میتوان بستر رقابت ایجاد کرد؟
بله. اگر شما یک سئوکار باهوش و خلاق باشید، میتوانید یک بستر رقابتی برای سایت تازه تاسیس ایجاد کنید.
دیدگاهتان را بنویسید